Super League 2: Ξεκίνησε προετοιμασία στην … Θεσσαλονίκη η Ζάκυνθος με επιστροφή Νόλη στον πάγκο

Κάτοικος Ζακύνθου θα είναι και φέτος ο Δημήτρη Νόλης που επιστρέφει για μια ακόμη φορά στην μεγάλη ομάδα του νησιού που θα αγωνίζεται στη Superleague 2.

Ο έμπειρος τεχνικός που ήταν στο τεχνικό επιτελείο της Ζακύνθου τις 2 από τις 3 χρονιές στην τότε Football League, αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης και του Στέλιου Γούναρη και μένουν οι επίσημες ανακοινώσεις για τη μεγάλη του επιστροφή. Η ομάδα της Ζακύνθου είναι η τελευταία ομάδα που ξεκίνησε προετοιμασία το Σαββατοκύριακο και μετακόμισε στην Θεσσαλονίκη!


Ο 53χρονος (γεννημένος 21/9/1967) προπονητής που κάθισε στον πάγκο του Ορέστη Ορεστιάδας τη σεζόν 2013-14, είναι γνώστης και του Ζακυνθινού ποδοσφαίρου, αφού εκτός της Ζακύνθου έχει καθίσει στον πάγκο του Κατασταρίου και του Εθνικού Σκουλικάδου και μπορεί να βοηθήσει τον σύλλογο σε πολλούς τομείς.

Ο Νόλης ξεκίνησε από τον Θησέα Λεχόβου Φλώρινας και ακολούθησαν η Καστοριά, ο Ολυμπιακός (μεταγράφηκε με τον Καραταίδη), η Καλαμαριά, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Κοζάνη. Σαν προπονητής ήταν Υπεύθυνος των Ακαδημιών Καλλικράτειας, και ακολούθησαν τα Τρίκαλα, Μακεδονικός, Σταυραετός Συρράκου Ιωαννίνων, Α.Ε Γιάννενα, Απόλλων Καλαμαριάς Under 20, Ορέστης Ορεστιάδας, Αλμωπός Αριδαίας (πρώτος προπονητής), Ποσειδών Νέων Πόρων (βοηθός Γιώργου Βαζάκα), Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Καλαμαριάς (Βοηθός Ιωσήφ Παλατσίδη), ΑΠΣ Ζάκυνθος (Βοηθός Ντανιέλ Ακίνο- Τεχνικός Διευθυντής), ΑΠΣ Ζάκυνθος βοηθός προπονητή Χαλίντ Κάραμα και μετέπειτα προπονητής στην ομάδα της Β’ Εθνικής.

Στην συνέχεια βρέθηκε εκ νέου στη Ζάκυνθο (Γ’ Εθνική) τις τελευταίες αγωνιστικές δεν μπόρεσε να σωθεί η ομάδα και την επόμενη χρονιά με τον ΑΠΣ Ζάκυνθος πήρε πρωτάθλημα στο τοπικό και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Στην συνέχεια ανέλαβε τις τελευταίες αγωνιστικές την ομάδα του ΑΟ Κατασταρίου, την οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και άνοδο στην Γ’ Εθνική και ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα του ΑΟΚ στην άνετη παραμονή της ομάδας στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Ακολούθησαν η Ένωση Ερμιονίδας και ο Εθνικός Σκουλικάδου.