Μετά τον Κουκλιαμπή από τα Αρχοντικά σε ομάδα Super League και ο 22χρονος κόουτς Γιάννης Τριαντός!

Στα Ιωάννινα και στον ΠΑΣ Γιάννινα επιστρέφει μετά από 4 χρόνια σπουδών και ποδοσφαίρου στην Κομοτηνή ο Γιάννης Τριαντός.

Ο 22χρονος (γεννημένος 29/10/1998) προπονητής αναλαμβάνει πόστο στος ακαδημίες του ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, και αποχαιρέτησε την πόλη σαν ο νεαρότερος προπονητής ομάδας στην Θράκη και από τους μικρότερους εαν όχι ο μικρότερος ηλικιακά που έκατσε σε πάγκο σε ομάδα της Α’ Τοπικού σε όλη τη χώρα.

Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία ποδοσφαίρου Ελπίδες Ιωαννίνων και συνέχισε στις υποδομές του ΠΑΣ Γιάννινα αγωνιζόμενος στα Κ17 και Κ20 και στην Αναγέννηση Κεφαλόβρυσου. Μετακόμισε για σπουδές στην Ροδόπη αγωνιζόμενος δυο σεζόν στον Κόσμιο, την πρώτη κατακτώντας το πρωτάθλημα και την επόμενη αγωνιζόμενος στην Γ’ Εθνική.

Από προπέρυσι ο Ηπειρώτης … κρέμασε τα παπούτσια του μετά από ένα τραυματισμό χέρι και μετά από μια εντυπωσιακή σεζόν με το Ατσάλι όπου κέρδισε την άνοδο έκατσε δυο αγώνες στην Α’ κατηγορία μέχρι την διακοπή. Παράλληλα για ένα χρόνο βρέθηκε και στην ακαδημία του Πανθρακικού.

Στα Αρχοντικά είχε και τον Μιχάλη Κουκλιαμπή ο οποίος θα συνεχίσει και αυτός την προπονητικά στον ιστορικό Ιωνικό Νίκαιας και στην ομάδα Κ17.