Αποχαιρέτησε τον Λεύκιππο ο Μαγιάννης: «Μεγάλες δυνατότητες και υψηλές προοπτικές ο σύλλογος»

Αποχαιρέτησε τον Λεύκιππο Ξάνθης ο Λεωνίδας Μαγιάννης που συμφώνησε με την Αγία Βαρβάρα για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, μετά τη σπουδαία επιτυχία του Final-6 με την Εφήβων.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Είναι κάποιες στιγμές που στη ζωή σου οφείλεις  να ακολουθείς  την αλλαγή που θέλεις να έρθει.  Και για μένα,  μια τέτοια στιγμή έφτασε σήμερα, δυο  χρόνια παρά κάτι από την  μέρα  που ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Λεύκιππο.

Σε λίγες μέρες η προσωπική μου ζωή αλλάζει ριζικά! Γίνομαι πατέρας! Η σχέση μου με τον Λεύκιππο ήταν μια σχέση  η οποία  ποτέ δεν  υπήρξε μόνο  επαγγελματική. Αυτός  άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος που τα συναισθήματα  τα οποία βίωσα ήταν τόσο έντονα. Όσο μεγάλη ήταν η χαρά  και η υπερηφάνεια  στις μεγάλες νίκες, ακόμη μεγαλύτερη ήταν η στενοχώρια στις ήττες. Εργάστηκα με πίστη , αφοσίωση και κυρίως την  πεποίθηση ότι λαμπρό διαγράφεται το μέλλον αυτής της ομάδας. Αυτό  άλλωστε αποδείχθηκε περίτρανα από την θαυμαστή πορεία της ομάδας των εφήβων μέχρι την κατάκτηση της 5ης θέσης στο 48ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα!!! Πρέπει να είναι  μοναδικό κατόρθωμα για μια ομάδα με ζωή μόλις 5 ετών! Σ’ αυτή την ιστορική επιτυχία είχα την τιμή να υπηρετώ και να προπονώ μια τόσο μεγάλη οικογένεια – σύλλογο όπως ο Λεύκιππος».

Ενώ συνέχισε: «Θέλω, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω  πρώτα και πάνω απ’ όλα τις οικογένειες Τσίλογλου και Σαββίδη για την εμπιστοσύνη ,την στήριξη  και τις συνθήκες που μου παρείχαν, όλους τους   παίκτες  με τους οποίους συνεργάστηκα για όσα καταφέραμε και όσα δεν καταφέραμε, τους συνεργάτες μου  από το προπονητικό αλλά και το διοικητικό επιτελείο για την συνέπεια και εργατικότητά τους και  τέλος τους γονείς /φιλάθλους που μας συμπαραστάθηκαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Ειλικρινά πιστεύω ότι η  ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και υψηλές προοπτικές που μπορούν να την οδηγήσουν σε μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον που οραματίζονται οι διοικούντες .

Εύχομαι δύναμη στους Προέδρους και καλή συνέχεια σε όλη την οικογένεια του Λεύκιππου».

Το ευχαριστήριο μήνυμα της διοίκησης του Λεύκιππου Ξάνθης:

«Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον Λεωνίδα Μαγιάννη για τη συνεργασία μας. Τα δυο τελευταία χρόνια είχαμε τη χαρά να έχουμε στον πάγκο της ομάδας μας έναν άξιο προπονητή, έναν άνθρωπο με ήθος και αρχές, ο οποίος προσέφερε πολλά στον Λεύκιππο και γενικότερα στο μπάσκετ της ευρύτερης περιοχής και της ΕΚΑΣΑΜΑΘ .

Με τον Λεωνίδα Μαγιάννη , τον πρώτο προπονητή που κατέκτησε το Κύπελλο ΕΚΑΣΑΜΑΘ 2021 με τους Εφήβους του Λεύκιππου και την 5η θέση στο 48ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που αποτελούν κορυφαίες επιτυχίες,  μαζί  πανηγυρίσαμε και την ιστορική  κατάκτηση της ανόδου της ανδρικής ομάδας στη Β’ Εθνική».