Με βασικό Σιώπη και 3-5-2 ο Φαν’τ Σχιπ στην μάχη της Εθνικής στην Πρίστινα απέναντι στο Κόσοβο

Με διάταξη 3-5-2 προτίθεται να παρατάξει την Εθνική ομάδα ο Τζον Φαν’τ Σχιπ στον κρίσιμο αγώνα με το Κόσοβο την Κυριακή 21:45, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Η Εθνική Ομάδα θέλει μόνο τη νίκη στην Πρίστινα απέναντι στο Κόσοβο για να μείνει ζωντανή στη μάχη τουλάχιστον της 2ης θέσης, με τον Ολλανδό τεχνικό να προσανατολίζεται να παρατάξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τρεις στην άμυνα και διάταξη 3-5-2, ενώ φανέλα βασικού θα πάρει στο κέντρο και ο Εβρίτης μέσος της Τράμπζονσπορ, Μανώλης Σιώπης.

Αναλυτικά, ο Βλαχοδήμος θα βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ, όντας άλλωστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και η θέση του δεν αμφισβητείται. Στην τριάδα της άμυνας σίγουροι πρέπει να θεωρούνται οι Τζαβέλλας και Μαυροπάνος, με τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Χατζηδιάκο να διεκδικούν την θέση που απομένει. Στα αριστερά ο Τσιμίκας έχει τον πρώτο λόγο έναντι του Γιαννούλη που επίσης είναι υποψήφιος, με τον Ανδρούτσο να καλύπτει το δεξί άκρο.

Μαζί με τον Σιώπη θα βρίσκεται ο Μπουχαλάκης στο αρχικό σχήμα, ενώ μένει μια θέση στη μεσαία γραμμή και εκεί υπάρχει ερωτηματικό, αφού υπάρχουν αρκετοί παίκτες που την διεκδικούν. Μπροστά ο Μπακασέτας δύσκολα βγαίνει από την ενδεκάδα και θα πλαισιώσει ως δεύτερος επιθετικός τον Παυλίδη.