Επικράτησε του μαχητικού Άρη Αβάτου με γκολ του Τσέλιου ο ΑΟΞ στο γήπεδο Φελώνης

Με 1-0 επικράτησε ο ΑΟΞ του Άρη Αβάτου στο κυριακάτικο φιλικό στο γήπεδο της Φελώνης, με σκόρερ τον νεοαποκτηθέντα Ηλία Τσέλιο με διαγώνιο σουτ στο 58′.

Η Ξάνθη δεν είχε στη διάθεση της τους τρεις διεθνεις Πολ Ίτσο, Κώστα Θυμιάνη και Ράντου Γκινσάρι με Αυστραλία, Εθνική Ελπίδων και Μολδαβία αντίστοιχα και παρέταξε μια άκρως ελληνική ενδεκάδα με μόνο ξένο τον Άνταμς στην κορυφή της επίθεσης.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά το φιλικό με τον Ορφέα Ξάνθης σκόραρε ο ταλαντούχος Τσέλιος που αποκτήθηκε από τον Εργοτέλη, χαρίζοντας στον ΑΟΞ την δεύτερη νίκη επί ξανθιώτικου εδάφους, αφού είχε προηγηθεί η φιλική ήττα στο Πράβετς από την Μπότεφ Βράτσα.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η ομάδα του Άρη Αβάτου που κόντραρε όσο περισσότερο μπορούσε μια από τις θεωρητικά κορυφαίες ομάδες της Super League 2 της επόμενης χρονιάς. Δεν ξεπέρασαν τους 150 οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Φελώνης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Δρακίδης με βοηθούς τους Σπάρταλη και Δανδανόπουλο.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ (Τζέιμι Μονρόι): Γιακουμής, Μπάτζιος, Παπάζογλου, Μιχαήλ, Πολίμος, Δεληγιαννίδης, Τσέλιος, Κρητικός (70′ Διαμαντόπουλος), Πλατέλλας, Δημητριάδης Τ. (70′ Βιθέντε), Άνταμ (46′ Μονρόζ).
ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κώστας Μπερδελής): Συνοδινός, Κουτσούμπας, Ψεμματάς, Βουλγαρίδης, Χασάνογλου Σιμάρ, Χατζηπαπάς, Κωσταρέλης, Φούντας, Ευαγγέλου, Σαρηγιαννίδης, Γκέκας.