Τόκυο 2020: Επιστρέφει ο Μιχαλεντζάκης και ετοιμάζεται για το βράδυ της Κυριακής θριαμβευτική υποδοχή στις Φέρες

Οι Φέρες, γενικά ο Δήμος Αλεξανδρούπολης αλλά και συνολικά ο Έβρος και η Θράκη ετοιμάζονται να υποδεχθούν το βράδυ της Κυριακής τον χάλκινο παραολυμπιονίκη του Τόκυο Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη, ο οποίος επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του μετά τη νέα διάκριση στην Ιαπωνία.

Μπορεί ο ίδιος στο μήνυμα που ανήρτησε την Πέμπτη το βράδυ να εμφανίστηκε απογοητευμένος και να έκανε λόγο για αποτυχία, ωστόσο οι συμπατριώτες του μόνο ως αποτυχία δεν δείχνουν να αντιμετωπίζουν το γεγονός ότι ανέβηκε για ακόμα μια φορά σε βάθρο Παραολυμπιακών Αγώνων.

Η υποδοχή του χάλκινου στον τελικό των 100 μ. ελεύθερο της κατηγορίας S8 της κολύμβησης Δημοσθένη έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου στις 22:15 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία των Φερών, όπως ενημέρωσε επίσημα ο αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρης Κολγιώνης.

«Υποδεχόμαστε τον Ολυμπιονίκη μας Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη. Τηρούμε αποστάσεις, μένουμε ασφαλείς», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Κολγιώνης. Τρία τέταρτα νωρίτερα, στις 21:30 δηλαδή, είναι προγραμματισμένη η άφιξη της πτήσης από την Αθήνα που θα μεταφέρει πίσω στον Έβρο τον Μιχαλεντζάκη και τον προπονητή του Τάσο Καλλιτσάρη.

Στο αεροδρόμιο Δημόκριτος, όπως είναι λογικό, προγραμματίζεται η πρώτη ανεπίσημη «τελετή υποδοχής» του παραολυμπιονίκη του Ρίο και πλέον και του Τόκυο.