Σημαντικό φιλικό με Δόξα Δράμας ανακοίνωσε η Αλεξανδρούπολη για το απόγευμα του Σαββάτου στο «Φώτης Κοσμάς»

Το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο «Φώτης Κοσμάς» η Αλεξανδρούπολη FC θα αντιμετωπίσει την Δόξα Δράμας (ομάδα της Super League 2) σε φιλική αναμέτρηση.

«Σας καλούμε όλους να έρθετε στο γήπεδο για να παρακολουθήσετε τον αγώνα. Πριν την έναρξη του αγώνα θα γίνει η παρουσίαση όλων των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων. Οι νέοι ποδοσφαιριστές θα μοιράσουν δώρα στον κόσμο πριν την σέντρα», αναφέρει η ανακοίνωση της Αλεξανδρούπολης.

Οι δυο ομάδες είχαν δώσει και πέρυσι φιλικό στο «Φώτης Κοσμάς» και διατηρούν άριστες σχέσεις, καθώς ο ιθύνων νους της Αλεξανδρούπολης Παναγιώτης Λογαράς έχει φορέσει την φανέλα της Δόξας Δράμας και δεν έχει κρίψει την επιθυμία του κάποια στιγμή να επιστρέψει στον δραμινό σύλλογο.

Παράλληλα, το καλοκαίρι και ενώ ακόμα ήταν προπονητής στην Αλεξανδρούπολη ο Νίκος Ουσταμπασίδης, είχε ανακοινωθεί από την ομάδα του Έβρου η παραχώρησή του εφόσον τελικά η ιστορική Δόξα αποφάσιζε να προχωρήσει στην πρόσληψή του, παρά το συμβόλαιο που υπήρχε μαζί του.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο