ΕΠΣ Θράκης: Νέα βόμβα ο Πανθρακικός με την επιστροφή μετά από 12 χρόνια του Αμέτ Ερκάν!

Ένας παλιός γνώριμος και πολάκις πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης, ο Αμέτ Ερκάν επιστρέφει μετά από 12 χρόνια στην ομάδα του Πανθρακικού που όπως φαίνεται μόνο αντίπαλο την φετινή χρονιά θα έχει μόνο τον … κορωνοιό!

Ο Ερκάν παρότι είχε συμφωνήσει να συνεχίσει και τη φετινή χρονιά στους Νέους Ρομά σε διπλό ρόλο, προπονητή και ποδοσφαιριστή τελικά άλλαξαν τα δεδομένα και επιστρέφει στην ομάδα του Πανθρακικού μετά από σχεδόν 12 χρόνια, αφού δεν μπορούσε να πεί όχι στην ομάδα της καρδιάς του και στον Νίκο Μπαχαρίδη

Ο 31χρονος (γεννημένος στις 27/8/1990) επιθετικός ήδη έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τον Πανθρακικό και θα συναντήσει στην ομάδα αρκετούς γνώριμους από τις ακαδημίες του Πανθρακικού αλλά και από τις ομάδες του στα πρωταθλήματα της Ροδόπης. Προσεχώς αναμένεται η ανακοίνωση του από την μεγάλη ομάδα του Νομού η οποία δεν θα μείνει στον Ερκάν αλλά θα ακολουθήσουν και άλλες επιστροφές εκπλήξεις.

Προπέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ (5 φορές πρωτος σκόρερ της Α’ ΕΠΣ Θράκης συνολικά) με 17 τέρματα μαζί με τον Βάσκο (τον οποίο θα βρει συμπαίκτη) φορώντας την φανέλα της Δόξας Γρατινής και παράλληλα ανέβασε τους νεοσύστατους Νέους Ρομά στην Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Αγωνίστηκε σε ακαδημίες Ξάνθης κατόπιν στον Πανθρακικό και συνέχισε σε Ελπίδα Σαπών (δις), Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, Φιλύρα, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Δόξα Γρατινής, Νέοι Ρομά, Έβρο Σουφλίου και Εθνικό Αλεξανδρούπολης αλλά και στην ομάδα Regions της ΕΠΣ Θράκης.