Τόκυο 2020: Πρώτο χρυσό για την Ελλάδα με νέο παγκόσμιο ρεκόρ! Καρέ-καρέ μέσα από θρακιώτικα κλικ η απονομή σε Γκαβέλα-Γκαραγκάνη

Ο Θανάσης Γκαβέλας και ο Σωτήρης Γκαραγκάνης έφεραν το πρώτο χρυσο μετάλλιο στη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο! Οι δύο αθλητές στον τελικό των 100 μέτρων Τ11 τερμάτισαν πρώτοι με χρόνο 10.82, επίδοση μάλιστα που αποτελεί νέο Παγκόσμιο ρεκόρ.

«Απίθανοι!!! 1οι παραολυμπιονίκες με νέο παγκόσμιο ρεκόρ 10:82!!!Συγχαρητήρια Νάσο και Σωτήρη αλλά και στους προπονητές σας Νέστωρα Κολοβό και Χρήστο Κατσίκα. Ο Α.Ο. ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ είναι περήφανος που σε έχει αθλητή του Νάσο μας», έσπευσε αμεσως να σχολιάσει ο Ξανθιώτης Αγγελος Παυλακακης, που είναι ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 100 μέτρα εδώ και 24 ολόκληρα χρόνια.

Τις στιγμές του θριάμβου τους κατέγραψε με τον φωτογραφικό του φακό ενας θρακιώτης φωτογράφος-φωτορεπόρτερ, ο καταγόμενος από την Μαρώνεια Νίκος Καρανικόλας, που είναι ο επίσημος φωτογράφος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής στο Τόκυο. Δείτε τις φωτογραφίες του από την κούρσα και την απονομή…

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και κείμενο που λέει "OKYO 2020 GUIDE HELLAS GHAVELAS N Nikos Karanikolas Committee"
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που στέκονται, εσωτερικός χώρος και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο