ΕΠΣ Ξάνθης: Χωρίς Ορφέα και Άβατο αλλά με… ΑΟΞ το Κύπελλο!!! Οι 21 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή

Την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί έχει προγραμματιστεί η κλήρωση του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικής Σωματίων Ξάνθης για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022.

Η διαδικασία δήλωσης συμμετοχής στην συγκεκριμένη διοργάνωση ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 30 Αυγούστου και σε αυτήν θα λάβουν μέρος 21 σωματεία, ανάμεσα στα οποία ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται οι ομάδες του Ορφέα Ξάνθης και του Άρη Αβάτου καθώς με απόφαση του ΔΣ της ΕΠΣ Ξάνθης και παρά την αντίθετη αναφορά στην προκήρυξη, εξαιρέθηκαν από τη συμμετοχή στον θεσμό.

Αναλυτικά οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή είναι οι παρακάτω: Αετός Γοργόνας, Αετός Τοξοτών, Αναγέννηση Θαλασσιάς, ΑΟ Βιστωνίδας, ΑΟ Κότινο, Απόλλων Διομήδειας, Απόλλων Ξάνθης, ΑΠΟΞ, Άρης Πετεινού, Ασπίδα Ξάνθης, Αστήρ Μαγικού, Ελπίδα Γενισέας, Ερμής Μάνδρας, Ηρακλής Ν. Ζυγού, Κεντήτη Ξάνθης, Κεραυνός Λευκόπετρας, Κοτύλη Ξάνθης, Νέα Θύελλα Μαγγάνων, Ξάνθη 2, Π. Μελάς Κουτσού και Φίλιππος Δροσερού. 

Στην κλήρωση της Α’ Φάσης του Κυπέλλου θα βγουν μόλις πέντε ζευγάρια για να αναδειχθούν οι ισάριθμες ομάδες που θα νικήσουν και θα περάσουν στην επόμενη φάση, όπου θα προκριθούν χωρίς αγώνα οι 11 από τις 21 ομάδες. Οι πέντε αναμετρήσεις της Α’ Φάσης θα διεξαχθούν την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου.