Super League: Με ΑΕΛ στην πρεμιέρα η Κ17 της Ξάνθης αλλά όχι το προσεχές Σαββατοκύριακο

Με την ομάδα της ΑΕΛ που έγινε δεκτή στο πρωτάθλημα Κ17 μόλις την περασμένη εβδομάδα και μάλιστα με οριακή πλειοψηφία, κληρώθηκε αντιμέτωπη η ομάδα του ΑΟΞ στην πρεμιέρα του συγκεκριμένου ηλικιακού πρωταθλήματος που εχει προγραμματιστεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Ωστόσο ακριβώς επειδή η ομάδα Κ19 της ΑΕΛ έγινε δεκτή την τελευταία στιγμή και σχηματίστηκε ουσιαστικά μόλις προ εβδομάδας, δόθηκε αναβολή στην αναμέτρηση και έτσι αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο όπως οι υπόλοιπες αλλά στις 15 Σεπτεμβρίου.

Στην πρεμιέρα θα παίξουν για τον Βόρειο Όμιλο Βόλος – ΠΑΣ Λαμία το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου και την Κυριακή το παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης Αρης – ΠΑΟΚ και η αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός. Αυτές οι έξι ομάδες συν την Ξάνθη και την ΑΕΛ από την SL2 συγκροτούν τον Βόρειο Όμιλο του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League.

Στον Νότιο Όμιλο μετέχουν εννιά ομάδες, συμπεριλαμβανομένου και του Πανιωνίου. Στην πρεμιέρα θα παίξουν Ολυμπιακός Πειραιώς – Απόλλων Σμύρνης, Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός, ΑΕΚ – Ατρόμητος, Πανιώνιος – Παναθηναϊκός ενώ ρεπό έχει ο ΟΦΗ.