Γ’ Εθνική: Με «δικαιολογημένες» απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία της Γυναικείας ομάδας του Σουφλίου (+photos)

Την προετοιμασία της για τη σεζόν 2020-2021 ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης (31/8) η ομάδα ποδοσφαίρου Γυναικών του Σουφλίου ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα Γυναικών της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Το πρώτο ραντεβού των ποδοσφαιριστριών, υπό τις οδηγίες του προπονητή τους Γιώργου Πετκίδη, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Δημήτρης Μπακιρτζής. Πριν την έναρξη της προπόνησης πραγματοποιήθηκε λιπομέτρηση από την διατροφολόγο της ομάδας Τζούλια Παπαλιά.

Η ανακοίνωση:

➡️⚽️ Έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν είχε σήμερα 31-08-2021 η ομάδα μας, με λίγες δικαιολογημένες απουσίες κοριτσιών.

➡️ Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την λιπομέτρηση των κοριτσιών, από την διατροφολόγο της ομάδας μας Παπαλιά Τζούλια.

➡️ Στη συνέχεια έγινε παρουσίαση και ομιλία του νέου διοικητικού και τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας, με κοινή ευχή όλων να έχουμε υγεία και μια χρονιά με πολύ διασκέδαση και χωρίς τραυματισμούς.

➡️ Ακόμα ευχή όλων ήταν να γίνει κανονικά το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, γιατί πέρυσι που θα είχαμε την 1η μας συμμετοχή στο πρωτάθλημα, δεν πραγματοποιήθηκε.

➡️ Έπειτα την σκυτάλη πήρε ο προπονητής της ομάδας μας Πετκίδης Γιώργος, για την έναρξη της προπόνησης, η οποία περιλάμβανε φυσική κατάσταση με μπάλα.