Super League: «Σαρώνει» με την Κ19 του Άρη ο πρώην επιθετικός του ΑΟΞ Δημήτρης Τσιπούρας και περιμένει … Μάντζιο!

Με δύο γκολ του πρώην επιθετικού του ΑΟΞ Δημήτρη Τσιπούρα ο Άρης και με παίκτη λιγότερο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Κ19 επικράτησε με 1-2 του Ιωνικού και ξεκίνησε με το δεξι το πρωτάθλημα νέων.

Ο Ιωνικός προηγήθηκε με πέναλτι στο 4′ αλλά στο 15′ και το 39′ ο Τσιπούρας σκόραρε δις ξεκινώντας εντυπωσιακά και την φετινή σεζόν, σε ένα παιχνίδι που οι κιτρινόμαυροι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 65′, μετά την αποβολή του Χρυσόπουλου.

Ο 19χρονος επιθετικός (γεννημένος 26/7/2002) και ξάδερφος του αδικοχαμένου πριν κάποια χρόνια του Άγγελου Τσιπούρα, έχει αγωνιστεί μια διετία στις ακαδημίες τις Ξάνθης Κ17 και Κ19 και από πέρσι επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και στον Άρη. Έχει αγωνιστεί ακόμα στην ακαδημία του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης.

Στην Ξάνθη μάλιστα έγινε και επαγγελματίας και αγωνίστηκε στα 2 παιχνίδια (86′ συνολικά, βασικός στην Ν. Σμύρνη) μπαράζ με τον Απόλλωνα Σμύρνης το περσινό μαύρο καλοκαίρι για τον ΑΟΞ. Συνολικά στην Ξάνθη στα Κ19 είχε 23 αγώνες και 8 γκολ (πρώτος σκόρερ ΑΟΞ μαζί με Φάκη με 8 τέρματα), ενώ πέρσι με τον Άρη ήταν 2ος σκόρερ αφού είχε 7 γκολ σε 6 μόλις παιχνίδια.

Είναι διεθνής και με την Εθνική παίδων του Νίκου Κεχαγιά και πλέον περιμένει την σειρά του από τον Άκη Μάντζιο αφού είναι ήδη εδώ και ένα χρόνο επαγγελματίας με την Ξάνθη, ώστε να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα παρά την πληθώρα παικτών που υπάρχουν στην θέση του.