Γ’ Εθνική: Νησιώτης και πάλι ο Γιώργος Μουστάκης και σε ομάδα του πατέρα του

Την φανέλα του Αιολικού που φόρεσε και ο πατέρας του Μανώλης θα φορά ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Μουστάκης που φέτος αγωνιζόταν στον Νέστο Χρυσούπολης.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Α.Ο. Ξάνθης, ενώ την προπερσινή σεζόν έκανε το ντεμπούτο του στις εθνικές κατηγορίες, αγωνιζόμενος στη Γ’ Εθνική με τα χρώματα του Άρη Αβάτου. Στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης και τη φανέλα του Α.Ο. Βιστωνίδας, του Παναξιακού ένα φεγγάρι και του Νέστου Χρυσούπολης.

Είναι γιος του παλαίμαχου τερματοφύλακα Μανώλη Μουστάκη, με καριέρα σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η Ξάνθη, ο Αιολικός και το Αγερσανί Νάξου.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Λέσβου: Η διοίκηση του ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μουστάκη.

Ο 19χρονος (γενν. 11/2/2002) ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη δεξιά πτέρυγα. Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Νέστου Χρυσούπολης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Γιώργος είναι γιος του παλαίμαχου τερματοφύλακα Μανώλη Μουστάκη, ο οποίος είχε αγωνιστεί για δύο σεζόν στον Αιολικό (1993-94 και 1994-95).

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αιολικού και του ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες.