Volley League: Επίσημα στον ΟΦΗ ο Πέτρος Κάλας

Την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Πέτρο Κάλα ανακοίνωσε ο ΟΦΗ, του Κώστα Δεληκώστα.

Ο Αθηναίος ακραίος, ο οποίος πήρε μετεγγραφή στην ΑΕ Κομοτηνής την περσινή χρονιά αλλά δεν πρόλαβε να αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας, θα συνεχίσει την καριέρα του στο Ηράκλειο και τον ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Mια ακόμη σημαντική προσθήκη, για την ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ. Απέκτησε τον 27χρονο (23/7/1994, 1μ90) ακραίο Πέτρο Κάλλα. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, αγωνιζόταν τα τελευταία τρία χρόνια στο εξωτερικό σε Γερμανία (Λειψία) και Δανία (hvidovre) και έρχεται να βοηθήσει τον ΟΦΗ στην προσπάθεια που θα κάνει και τη νέα αγωνιστική σεζόν στην Volley League.

Στο παρελθόν, έχει κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, ενώ έχει αγωνιστεί και στον Παναθηναϊκό. Ο Πέτρος Κάλλας, αναμένεται τις επόμενες μέρες στο Ηράκλειο, για να ξεκινήσει και αυτός την προετοιμασία με τον ΟΦΗ, με το πρώτο ραντεβού να έχει δοθεί στις 30 Αυγούστου, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου.

Ο 27χρονος ακραίος αμέσως μετά την συμφωνία με τον ΟΦΗ υποστήριξε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Ελλάδα και σε μια ιστορική ομάδα όπως ο ΟΦΗ. Είναι μια ομάδα με φιλοδοξίες, που θέλει να καθιερωθεί στην κατηγορία και διαθέτει ένα καταξιωμένο προπονητή. Εύχομαι η σεζόν να κυλήσει ομαλά, να μην έχουμε προβλήματα με τον covid-19 και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».