Στο ΔΑΚ Κομοτηνής αντί για το Πανθρακικό Στάδιο και με πιο πολλούς προπονητές ξεκινά τη νέα σεζόν ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής ενημερώνει με ανακοίνωσή του από την Δευτέρα 30/08 ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις του αλλά δε διαφορετικό χώρο από ό,τι συνήθως.

Αυτήν την φορά, λόγω των εργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Πανθρακικό Στάδιο της Κομοτηνής, οι προπονήσεις θα γίνονται στο ΔΑΚ, όπως ενημερώνει ο ΠΑΣ. 

Μάλιστα, λόγω της πανδημίας το ΔΣ αποφάσισε να προχωρήσει στην πρόσληψη περισσότερων προπονητών και να δημιουργήσει μικρότερα τμήματα.

«Σεβόμενοι την ιδιαιτερότητα του αθλήματος μας, τις ξεχωριστές ικανότητες των αθλητών μας και τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που ζούμε λόγω Covid-19 το ΔΣ αποφάσισε την πρόσληψη επιπλέον προπονητών και τη δημιουργία μικρών ευέλικτων τμημάτων. Έτσι φέτος θα απασχολούνται οι εξής προπονητές: Αθανασία Αποστολίδου, Μαίρη Μαυραγάνη, Δημήτρης Μπαλαμπάνος, Γιώργος Φούκας, Αντώνης Τσαμούρας, Χρήστος Τσιπουρίδης» αναφέρει ο ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής.