ΕΠΣ Θράκης: «Μπαμ» με Παπαγεωργίου από την Ελπίδα Σαπών η Αναγέννηση Θρυλορίου!

Μια πολύ σημαντική πραγματοποίησε η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου αποκτώντας τον πρώην διαιτητή της ΕΠΣ Θράκης Γιώργος Παπαγεωργίου από την Ελπίδα Σαπών.

Ο Παπαγεωργίου επέστρεψε προ τριετίας στα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής μετά από 7 σχεδόν χρόνια ως διαιτητής και μάλιστα σε πολύ καλό επίπεδο, αφού ήταν βασικός μια διετία στην Ξυλαγανη και στην αρχή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής φέτος με την Ελπίδα Σαπών πριν αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους την άνοιξη.

Ο 36χρονος (6/4/1985) μέσος ξεκίνησε την καριέρα του στην ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου, και ήταν μέλος στα κλιμάκια της ΕΠΣ Θρακης, όπου ξεχώρισε με τους σκαουτερ του Αρη να τον παίρνουν και τον Γιάννη Μιχαλίτσιο να εντυπωσιάζονται από τον 17χρονο τότε Γιώργο και να τον επιλέγουν για τις δυνατές ακαδημίες της ομάδας.

Η διοικητική αναταραχή στον Άρη και η προαγωγή του Μιχαλίτσιου στην πρωτη ομάδα χαλάνε την μετακίνηση του Παπαγεωργίου που με προπονητη τον Νίκο Καραγεωργίου συνέχισε στις ακαδημίες της Ξάνθης. Εκει αποχωρεί μια σεζόν πριν τα δυο συνεχόμενα πρωταθλήματα της ομάδα Κ20 και συνεχίζει στον Πανθρακικό της Γ’ Εθνικής στην χρονιά της ανόδου στην Β’ Εθνική με προπονητή των Κώστα Βασιλακακη.

Περνά όμως στην σχολή αστυνομίας και μετακομίζει στον ιστορικό Φωστήρα, με τον Αστερα Αιγείρου να είναι ο επόμενος σταθμός του. Ακολουθεί ο Πανθρακικός την πρώτη χρονιά μετά την πτώση από την Α’ Εθνική, ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, ο Εχίνος του Τόλη Κουτρουλού, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου του Σάββα Αιβαζη και τελευταία του ομάδα ήταν η Νέα Χηλή Εβρου του Νίκου Μπαχαρίδη το 2011. Τα τελευταία χρόνια ήταν διαιτητής στην ΕΠΣ Θράκης, ενω είναι μέλος της ομάδας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης με συμμετοχή σε όλες τις διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια.

Με τον Παπαγεωργίου που αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ αλλά και στόπερ η Αναγεννηση ενισχύεται σημαντικά με έναν ποιοτικό και έμπειρο παικτη και τον Ρομπέρ να βάζει εμπειρία και ποιότητα στην ομάδα του.

Η ανακοίνωση της Αναγέννησης: Πλησιάζοντας στα μέσα της μεταγραφικής περιόδου η αγαπημένη μας Αναγέννηση ενισχύεται ακόμη περισσότερο. Η διοίκηση μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με έναν από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του νομού Ροδόπης τον Παπαγεωργίου Γεώργιο. Με παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Ποντίων, στην Skoda Ξάνθη, στο Φωστήρα Αθηνών, στον Αστέρα Αιγείρου, στον Πανθρακικό, στο Μ. Αλέξανδρο Ιάσμου, στην Ελπίδα Σαπών, στον Εχίνος Σπορ, στον Π.Α.Ο Κοσμίου και στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης. Καλωσήρθες Γιώργο!