Super League 2: Αποχώρησε από τον Ολυμπιακό Βόλου ο πρώτος του σκόρερ Ιάσονας Παπαδημητρίου

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου αποτελεί ο πρώτος του σκόρερ την περσινή περίοδο Ιάσονας Παπαδημητρίου με παρελθόν προ οχταετίας στις ακαδημίες της Ξάνθης όπου ήταν πρώτος σκόρερ του τότε πρωταθλήματος.

Ο 27χρονος Βολιώτης επιθετικός (γεννήθηκε στις 20/3/1994) σε ηλικία 19 χρονών πήγε στην Ξάνθη, δίχως όμως να καταφέρει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, στον ενάμιση χρόνο που παρέμεινε στην Θρακιώτικη ομάδα.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Ζάκυνθος (αγωνίστηκε έξι μήνες στη Φούτμπολ Λιγκ, καταγράφοντας 14 συμμετοχές και ένα γκολ). Ακολούθησε ο Εθνικός Νέου Αγιονερίου, ο Αγροτικός Αστέρας, η Πύδνα Κίτρους, ο Άρης Παλαιοχωρίου, ενώ τα τρία τελευταία χρόνια είχε «γεμάτες» χρονιές με τους Κιλκισιακό (24 συμμετοχές, 13 γκολ), Εδεσσαϊκό (26 συμμετοχές, 19 γκολ) και Τρίγλια (18 συμμετοχές, τέσσερα γκολ).

Φέτος ο έμπειρος Βολιώτης επιθετικός αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού Βόλου και δεύτερος στο Βορρά της Φούτμπολ Λιγκ, με 8 γκολ σε 17 ματς ωστόσο θα συνεχίσει στο τοπικό της Μαγνησίας και σε ομάδα με πρωταγωνιστικές βλέψεις.