Γ’ Εθνική: Αποχώρησε από την Αλεξανδρούπολη ο αρχηγός Δημήτρης Κομεσίδης

Μετά από μια διετία οι δρόμοι της Αλεξανδρούπολης με τον αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Κομεσίδη χώρισαν με τον πολύπειρο αμυντικό να αποχαιρετά κυρίως λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του μετά από σχεδόν 15 χρόνια τις Εθνικές κατηγορίες και να συνεχίζει πιθανόν ερασιτεχνικά, σε ομάδα του Έβρου.

Ο 33χρονος (γεννημένος στις 2 Φεβρουαρίου 1988) Θρακιώτης αμυντικός αποτελούσε ίσως τον ποιοτικότερο παίκτη της αμυντικής γραμμής της Εβρίτικης ομάδας και πιθανόν όλης της κατηγορίας, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με πολύ σπουδαίες παραστάσεις από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο της χώρας.

Επέστρεψε στην νεοσύστατη ομάδα της γενέτειρας του τον Σεπτέμβριο του 2019, μένοντας ελεύθερος από τον ΟΦΗ στον οποίο αγωνίστηκε για 2,5 χρόνια. Ξεκίνησε από την ΠΑΕ Θράκη, για να μετακομίσει αργότερα στην Ξάνθη όπου αγωνίστηκε για μία πενταετία (2010-2015). Έχει αγωνιστεί επίσης σε Παναιτωλικό και Λάρισα.

Επαγγελματικο ντεμπούτο στο Κύπελλο Ελλάδας έκανε στα 17 του με την φανέλα της ΠΑΕ Θράκη (δανεικός από τον ΑΟΞ) εναντίον της ΑΕ Γιάννενα (νίκη 1-0) και στην A’ Εθνική στις 26 Σεπτέμβρη 2010 στην νίκη 1-0 του ΑΟΞ επί του ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος 90′ με προπονητή τον Γιώργο Παράσχο. Συνολικά αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική 76 αγώνες (70 με Ξάνθη και 6 με ΟΦΗ) και άλλους 85 στην Β’ Εθνική με Λάρισα και ΟΦΗ.