Super League 2: Στην ομάδα του Γιώργου Αραμπατζάκη και του Ρότσα ο Βαταμίδης

Στην ομάδα του Εβρίτη μεγαλομετόχου του Θεσπρωτού Γιώργου Αραμπατζάκη ο Εβρίτης στην καταγωγή Σταύρος Βαταμίδης.

Ο 25χρονος (γεννημένος 02/09/1996) σε λίγες ημέρες Βαταμίδης, φέτος αγωνίστηκε στην ιστορική Αναγέννηση Γιαννιτσων και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (2019-20) ήταν ποδοσφαιριστής του Κιλκισιακού, ομάδα που βρισκόταν στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και αντίπαλος των θρακικών ομάδων.

Προηγουμένως, την περίοδο 2018-19 υπήρξε ποδοσφαιριστής αρχικά του Αετού Ορφανού, εν συνεχεία της ιστορικής Αναγέννησης Καρδίτσας, η οποία αποχώρησε από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και στο τέλος του Ολυμπιακού Κυμίνων. Ακόμα έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του ¨Αρη Κ15, στον Φοίνικα Αγ. Μαρίνας Χρυσοχούς, ομάδα Β’ Εθνικής της Κύπρου, ενώ εχει αγωνιστεί ακόμα σε ΕΝΑΔ, Παύλο Μελά, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Αιγινιακό και Αγροτικό Αστέρα.

Ο πατέρας του είναι ο γνωστός και στην Θράκη μάνατζερ ποδοσφαίρου και προπονητής της Δόξας Αδένδρου και Ελευθεριακού Σίμος Βαταμίδης και μακρινός συγγενής της οικογένειας Βαταμίδη στην Αλέξανδρούπολη.

Η ανακοίνωση του Θεσπρωτού:

«ΣΤΟΝ ΘΕΣΠΡΩΤΟ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΒΑΤΑΜΙΔΗΣ

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου (02/09/1996) Εβρίτη ποδοσφαιριστή, Σταύρου Βαταμίδη.

Ο Βαταμίδης αγωνίζεται σαν μεσοεπιθετικός και στο παρελθόν έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής σε αρκετές ομάδες, μεταξύ αυτών: Άρης Θεσσαλονίκης (Κ15), Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αγροτικός Αστέρας, Κιλκισιακός και πέρυσι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Σταύρο, σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία!»