ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Κίνδυνος διάλυσης της ΑΕ Κομοτηνής μετά την ίδρυση του Άτλαντα

Έτοιμη είναι η πέμπτη ομάδα μπάσκετ της Κομοτηνής που ακούει στο όνομα Άτλας, όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS.

Πρόκειται ουσιαστικά για συνέχεια της ΑΕ Κομοτηνής καθώς οι διαφορές ανάμεσα στην διοίκηση του συλλόγου με τους προπονητές του μπάσκετ τους ώθησε στην απόφαση δημιουργίας μιας νέας ομάδας με έμφαση στις ακαδημίες.

Συγκεκριμένα, τον σύλλογο θα τρέχουν οι Μανώλης Δαφτσης, Νίκος Παπαδόπουλος και Σωφρόνης Παπουής ενώ ενεργό ρόλο θα έχουν οι παλαίμαχοι του συλλόγου, οι οποίοι έχουν πάρει ζεστά την ιδέα του νέου εγχειρήματος.

Το πρωί της Τρίτης μάλιστα συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, προκειμένου να ζητήσουν ώρες για τις ακαδημίες.

Άγνωστη παραμένει η αντίδραση του ιστορικού συλλόγου της ΑΕ Κομοτηνής που μέχρι το 2018 βρισκόταν στην Γ’ Εθνική, θέτοντας ψηλά τον πήχη, ενώ πλέον φλερτάρει με οριστική διάλυση του τμήματος.

Παράλληλα, παρότι το ανδρικό δηλώθηκε κανονικά στις διοργανώσεις της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν κατέβει στο πρωτάθλημα. Η τοπική κοινωνία της Κομοτηνής βλέπει με αγωνία τις εξελίξεις στο μπάσκετ της πόλης και περιμένουν όλοι την αντίδραση του ισχυρού άνδρα του συλλόγου Τάσου Πετρίδη.