Αγώνας Δίαθλου στην Αλεξανδρούπολη την προσεχή Κυριακή με δωρεάν συμμετοχή

Ο Δήμος Αλεανδρούπολης σε συνεργασία με τον Δρομέα Θράκης προκήρυξε αγώνα διάθλου με τίτλο «2021 AXD SPRINT DUATHLON» ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 και ώρα 9.30 το πρωί.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και γίνεται μόνο ηλεκτρονικά. Οι συμμετέχοντες υποχρεωτικά εκτελούν 2.200μ τρέξιμο, στην συνέχεια 4.500μ ποδήλατο και τέλος άλλα 2.200μ τρέξιμο.

Ο αγώνας διεξάγεται τηρώντας όλα τα μέτρα που περιλαμβάνει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της ΓΓΑ και ΕΟΔΥ, με όλους τους υφιστάμενους όρους που ισχύουν. Αναλυτικά τα στοιχεια της προκήρυξης:

ΤΟΠΟΣ: Παραλιακή λεωφόρος Αλεξ/πολης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: 29 Αυγούστου 2021

ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Παραλιακή λεωφόρος, στο επίπεδο του parking πίσω από το στάδιο Φώτης Κοσμάς

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ. Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αλλά και χρονομέτρηση χειρός με την συνεργασία του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Θράκης.

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΓΩΝΩΝ: Οι συμμετέχοντες υποχρεωτικά εκτελούν 2.200μ τρέξιμο, στην συνέχεια 4.500μ ποδήλατο και τέλος 2.200μ τρέξιμο.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ : Ασφάλτινη επίπεδη διαδρομή.

Περιγραφή της: α) Εκκίνηση με τρέξιμο από την εκκίνηση έως μπροστά στο Νομαρχείο και επιστροφή με αναστροφή, πάντα από το παραλιακό ρεύμα της λεωφόρου,

β) Στο χώρο του πάρκιγκ (ζώνη αλλαγής), οι αθλητές θα πάρουν τα ποδήλατα τους (που θα βρίσκονται εκεί τοποθετημένα σε ειδικά σταντ) και θα ποδηλατήσουν έως τις γραμμές-Σκλαβενίτης και επιστροφή με αναστροφή, πάντα στο εσωτερικό ρεύμα της λεωφόρου.

Στη ζώνη αλλαγής μαζί με το ποδήλατο θα υπάρχει καλάθι για τον κάθε αθλητή, με τον αριθμό του, στο οποίο μπορούν να έχουν το κράνος, παπούτσια κ.α

Υποχρεωτικά όλοι οι αθλητές φοράνε κράνος κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας.

γ) Στο χώρο του πάρκιγκ (ζώνη αλλαγής), οι αθλητές θα αφήσουν τα ποδήλατα (στα ειδικά σταντ) και θα τρέξουν και πάλι έως το Νομαρχείο και επιστροφή για τον τερματισμό, πάντα από το παραλιακό ρεύμα της λεωφόρου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ :

9.30΄ π μ 1η Εκκίνηση (50 αθλητών)
10.00΄ π μ 2η Εκκίνηση (50 αθλητών)

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Άνω των 18 ετών

9.ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Θα υπάρξουν τα παρακάτω όρια συμμετοχής : Σε κάθε εκκίνηση έως 50 δρομείς. Ανώτατο σύνολο αθλητών του αγώνα τα 100 άτομα

ΕΠΑΘΛΑ

– Στον πρώτο νικητή/νικήτρια της γενικής κατηγορίας και τους 3 πρώτους των 4 ηλικιακών κατηγοριών ( έως 39 ετών, 40-49 ετών, 50-59 ετών, 60 και πάνω) θα απονεμηθούν κύπελλα με ανέπαφη ατομική παραλαβή από τραπέζι.

– Σε όλους/ες που θα τερματίσουν θα απονεμηθούν αναμνηστικό μετάλλιο και αναμνηστικό δώρο, με ανέπαφη ατομική παραλαβή σε ατομική συσκευασία από τραπέζι.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Νερά, μπανάνες, αναμνηστικά έπαθλα και κύπελλα για τους/τις νικητές/τριες,, με ανέπαφη παλαβή σε ατομική συσκευασία από τραπέζι.

ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΘΛΗΤΩΝ

Ο κάθε αθλητής θα παραλάβει τον αριθμό του τον οποίο θα έχει στην φανέλα του αγώνα, στο κράνος, στο ποδήλατο του (θα παραλάβει αντίστοιχα αυτοκόλλητα).

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Θα υπάρχει σταθμός στο σημείο εκκίνησης-τερματισμού με νερό, με ανέπαφη παραλαβή

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Από τις 8πμ θα λειτουργεί η γραμματεία του αγώνα που ο κάθε αθλητής μπορεί να παραλάβει τον φάκελο του, με τον αριθμό του και το αναμνηστικό δώρο του.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές των αθλητών-τριών θα γίνονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSe4KIjiwet…/viewform…

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:

Ο αγώνας είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες

ΜΕΤΡΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΓΓΑ-ΕΟΔΥ

Η οργανωτική επιτροπή θα τηρήσει όλα τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα που προβλέπει το Πρωτόκολλο που κατήρτισε η ΓΓΑ σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, για την ασφαλέστερη συμμετοχή των δρομέων, κριτών, εθελοντών, βοηθητικού προσωπικού, για αγώνες δρόμου εκτός σταδίου και θα εναρμονίζονται συνεχώς με κάθε νέα οδηγία της ΓΓΑ

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στα τηλ. 6907605015

Eνημερωθείτε στο : www.dromeasthrace.eu