Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους και οι έξι συλληφθέντες για την συμπλοκή Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών στη Σαμοθράκη

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετα τις απολογίες τους ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης και οι έξι συλληφθέντες για την συμπλοκή μεταξύ οπαδών που σημειωθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Σαμοθράκη.

Οπως είναι γνωστό και έχει γραφτεί σε προηγούμενα άρθρα στο ThrakiSportS, εξαιτίας της άγριας συμπλοκής που πραγματοποιήθηκε έξω από τοπικό σύνδεσμο της ομάδας του Παναθηναϊκού, δύο άτομα, οπαδοί του Ολυμπιακού με καταγωγή από το Σουφλί, μεταφέρθηκαν με τραύματα από το Λιμενικό στην Αλεξανδρούπολη για να λάβουν τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο. Το ένα από αυτά έφερε τραύματα από μαχαίρι.

Η έντονη λογομαχία ανάμεσα στους δυο οπαδούς του Ολυμπιακού και εκείνους του Παναθηναϊκού μετατράπηκε γρήγορα σε άγρια συμπλοκή, με μπουνιές, κλωτσιές, μπουκάλια και τελικά μαχαιρώματα. Τέσσερις οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρίσκονταν στην Σαμοθράκη αλλά έχουν την μόνιμη κατοικία τους στην Αθήνα συνελήφθησαν στο νησί και κρατήθηκαν στις Φέρες ενώ οι δυο Σουφλιώτες οπαδοί του Ολυμπιακού πέρασαν μια νύχτα στα κρατητήρια της Αλεξανδρούπολης.

Ολοι τους οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα με την διαδικασία του αυτοφόρου «με τους περισσότερους να έχουν ακόμα στο πρόσωπο εμφανή τα σημάδια από την άγρια συμπλοκή της Παρασκευής», όπως επισημαίνει το evros-news. H ίδια πηγή όμως πρόσθεσε ότι «όλοι τους μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι».