ΕΠΣ Θράκης: Επιστροφή Νο2 στο Κόσμιο για τον Κώστα Πασχάλη της Ελπίδας Σαπών

Mετά από ένα μικρό διάλειμμα λίγων μηνών στην Ελπίδα Σαπών αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο έμπειρος επιθετικός Κώστας Πασχάλης επιστρέφει για την 3η θητεία του στο Κόσμιο.

Ο Πασχάλης την περσινή σεζόν ξεκίνησε στο Κόσμιο όπου είχε ένα γκολ στα δυο παιχνίδια που διεξήχθη η ΕΠΣ Θράκης, ενω στην συνέχεια αγωνίστηκε και σε αρκετά παιχνίδια της Ελπίδας Σαπών στην Γ’ Εθνική, βοηθώντας με την ταχύτητα τα άκρα της επίθεσης, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί και ο προπονητής του στο Κόσμιο Σακης Σκουλής.

Συνολικα την τελευταία πενταετία έχει 91 τέρματα με Ελπίδα Σαπών (δυο θητείες), Ξυλαγανη (δυο φορές) και Γρατινή, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Αναγέννηση Παγουρίων και Κόσμιο και μετρά πάνω από 100 τέρματα συνολικά σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Επίσης για δυο σερί χρονιές μάλιστα ήταν και πρωταθλητής με την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης με προπονητή τον Βασίλη Τσιομλεκίδη.

Ο 30χρονος Πασχάλης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού και στο παρελθόν εχει αγωνιστεί ακόμα σε Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, Άγιο Δημήτριο, Κόσμιο, Ορφέα Ξυλαγανής, Ελπίδα Σαπών, Δόξα Γρατινής, Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και Αναγέννηση Παγουρίων.