Βγάλανε μαχαίρια για οπαδικές διαφορές στη Σαμοθράκη – Τραυματίας διακομίσθηκε με το Λιμενικό στο ΠΓΝΑ

Σοκ προκαλεί στο άκουσμά της η είδηση στη Σαμοθράκη καθώς τουλάχιστον ένα άτομο τραυματίστηκε το βράδυ της Παρασκευής 20/8 μετά από εκατέρωθεν μαχαιρώματα για οπαδικές (!!) διαφορές.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Λεμενικού Σώματος:

«Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

-δύο (02) 39χρονων, από τον λιμένα ”ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ” ν. Σαμοθράκης στον λιμένα Αλεξανδρούπολης, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.»

Το reportal διευκρινίζει ότι «δύο διαφορετικές διακομιδές τραυματιών έγιναν το βράδυ της 20ης Αυγούστου (ξημερώματα 21ης) από τη Σαμοθράκη προς την Αλεξανδρούπολη. Η μία αφορά σε τραυματία τροχαίου ατυχήματος, που έπρεπε να λάβει αυξημένη φροντίδα στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και στη δεύτερη περίπτωση, πρόκειται για άτομα που μαχαιρώθηκαν σε «οπαδικό» καυγά.

Δεν έχουν σημασία οι ομάδες αυτή την ώρα – το ζήτημα είναι ότι ο οπαδισμός είναι μία κακή πρακτική. Σαφώς και στο αθλητικό πνεύμα υπάρχουν άνθρωποι που ακολουθούν ομάδες σε διάφορα αθλήματα, ωστόσο το να κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές στο όνομα αυτών είναι τουλάχιστον αφελές.

Παρ’ όλα αυτά συνέβη για άλλη μία φορά και ας ελπίσουμε ότι θα είναι η τελευταία και θα ότι θα φτάσουμε κάποτε στο σημείο εκείνο πνευματικής διαύγειας που ο καθένας/μια θα μπορεί να ακολουθεί και να υποστηρίζει την αγαπημένη του/της ομάδα χωρίς καυγάδες, τσαμπουκάδες και νοσοκομεία (ή ακόμα και νεκροταφεία)».