Με ηχηρές απουσίες και για τους δύο το φιλικό Ορφέα Ξάνθης – ΑΟ Ξάνθη! Μόλις στα 5 ευρώ το συμβολικό εισιτήριο

Με πρωινή προπόνηση την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η εβδομάδα της επιστροφής από το Πράβετς για τον ΑΟ Ξάνθη, ενόψει και του φιλικού αγώνα το απόγευμα του Σαββατου με τον πρωταθλητή της Γ’ Εθνικής Ορφέα Ξάνθης.

Η αναμέτρηση θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του ΑΟΞ με τον προπονητή Τζέιμι Μονρόι να δινει στην τελευταία προπόνηση τις οδηγίες του στις πρωινές ασκήσεις τακτικής. Μετά την προθέρμανση το προπονητικό επιτελείο μέσα από ένα εύρος ασκήσεων δούλεψε σε τομείς της ανασταλτικότητας, του pressing, της δημιουργίας και των τελειωμάτων φάσεων.

Από το φιλικό θα απουσιάσουν οι Ραχίντ Αΐτ Ατμάν και Ζαντέρ Σαντάνα που αναμένεται το επόμενο διάστημα να ενσωματωθούν στις προπονήσεις της ομάδας καθώς ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Επίσης ο νεοαποκτηθείς Βιθέντε, που ανακοινωθηκε το απόγευμα της Παρασκευής. Εννοείται ότι δεν θα δοθεί χρόνος συμμετοχής και στους παίκτες που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονται από τη νέα τάξη πραγμάτων αν και ακόμα ανήκουν στο δυναμικό του ΑΟΞ όπως για παράδειγμα οι Δημούτσος και Μυστακίδης.

Απουσίες όμως θα έχει και ο Ορφέας, αφού πέραν όσων επισήμως αποχώρησαν, δεν θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση με τον ΑΟΞ ο προσφάτως εγχειρισθείς Χακη Τζαμπάζ αλλά και οι Λάζαρος Μαυρόπουλος, Γιώργος Κατρανίτσας, Θοδωρης Τορομανίδης και Βασίλης Καραγκιόζης. Ο αγώνας αναμένεται να ξεκινήσει λίγο μετά τις 18:00 στο ιστορικό γήπεδο του ΑΟΞ και η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στην περισσότερο συμβολική τιμή των 5 ευρώ!