Ιδρύει ακαδημίες στους οικισμούς του Δήμου Αρριανών ο ΓΑΣ Κομοτηνή μετά από συμφωνία με τον δήμαρχο

Στην ίδρυση ακαδημιών και τμημάτων στους οικισμούς του Δήμου Αρριανών προχωράει ο ΓΑΣ Κομοτηνή, μετά από συνάντηση του προέδρου, Γιάννη Πεταλωτή, με τον Δήμαρχο Ριτβάν Αχμέτ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας της Κομοτηνής, άμεσος στόχος είναι η ανάδειξη ταλέντων μέσω της διενέργειας ετησίων τουρνουά, καθώς και τον εμπλουτισμό των αθλητικών εμπειριών.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Με σταθερό σχεδιασμό και υψηλές προοπτικές, ο ιστορικός μας σύλλογος, ξεκινά νέες αθλητικές δράσεις σε όλη τη Ροδόπη.
Μετά την επίσκεψή μας στο Δήμο Αρριανών και την συνάντηση του προέδρου μας κ. Πεταλωτή με τον Δήμαρχο κ. Ριτβάν Αχμέτ, συμφωνήσαμε και προχωρούμε στην ίδρυση Ακαδημιών-Τμημάτων με συμμετοχή όσων παιδιών από τους οικισμούς του Δήμου επιθυμούν να αθληθούν, να προπονηθούν, να διασκεδάσουν και να «ονειρευθούν» μαζί μας..Προς τούτο συμφωνήθηκε η αξιοποίηση του κλειστού γυμναστηρίου στον οικισμό Δοκός του Δήμου Αρριανών και η υλική υποστήριξη από το Δήμο προς αυτό..
Άμεσος στόχος είναι και η διενέργεια ετήσιων Τουρνουά για τον εμπλουτισμό των αθλητικών εμπειριών και την ανάδειξη ταλέντων…και ίσως δούμε στο μέλλον από την περιοχή μας και το μπάσκετ του τόπου μας να βγαίνουν παίκτες και παίκτριες με λαμπρή Καριέρα..το αθλητικό μας «ταξίδι» συνεχίζεται, αγκαλιάζοντας όλες και όλους σε πνεύμα ισότιμης συμμετοχής, συλλογικής και προσωπικής προόδου..ευχαριστούμε το Δήμο Αρριανών προς αυτό και παρακινούμε και άλλους να δούμε τα κοινά μας όνειρα να γίνονται πράξη!»