ΕΠΣ Έβρου: Ο Σίμος Παπαδάκης νέος προπονητής στα Κ14 του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση του ο Ποντιακός ενημέρωσε ότι από τη νέα χρονιά θα έχει καινούργιους προπονητές τόσο στην ανδρική ομάδα όσο και στα Κ14 της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο Σίμος Παπαδάκης θα αναλάβει ένα τμήμα στα Κ-14 της ακαδημίας. Είναι πτυχιούχος προπονητής UEFA C και παλιός ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Παλιότερα έχει εργασθεί ως προπονητής υποδομών για 9 χρόνια στον Α.Ο. Καππαδοκών και 6 χρόνια στην Νίκη Απαλού.

Από την άλλη, όπως έχει αποκαλύψει από μέρες το ThrakiSportS, προπονητής της ανδρικής ομάδας αναλαμβάνει και επίσημα ο Πασχάλης Ζαπαρτίδης.

Η ανακοίνωση:

Δυο νεοι προπονητές εντάχθηκαν στο προπονητικό δυναμικό του Συλλόγου , πρόκειται για τον Παπαδάκη Σίμο ο οποίος είναι πτυχιούχος προπονητής UEFA C παλιός ποδοσφαιριστής του Συλλόγου και έχει εργασθεί ως προπονητής υποδομών για 9 χρόνια στον Α.Ο. Καππαδοκών και 6 χρόνια στην Νίκη Απαλού και θα αναλάβει ένα τμήμα της Κ-14. Επίσης προπονητής στην Ανδρική ομάδα αναλαμβάνει ο Ζαπαρτίδης Πασχάλης κάτοχος πτυχίου Προπονητή Ποδοσφαίρου Ι.Ε.Κ. Ιπποκράτειο και UEFA B ο οποίος εργάσθηκε ως βοηθός προπονητή για 2 χρόνια στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ F.C. στην Γ Εθνική και ως προπονητής στην Θράκη Φερών , Α.Σ. Σουφλίου, ΑΟΘ, Νίκη Απαλού και Ίασμο. Το Δ.Σ. του Συλλόγου και η προπονητική μας ομάδα στα Τμήματα Υποδομών καλωσορίζουμε τους νέους συνεργάτες μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία!