B’ Eθνική: Παραμένει στον Ολυμπιακό Βόλου ο πρώην άσος των ΓΑΣ και ΑΕΚ Χρήστος Σιμάκης

Κάτοικος Βόλοι θα παραμείναι και την επόμενη σεζόν ο πρώην γκαρντ του ΓΑΣ και της ΑΕ Κομοτηνής, Χρήστος Σιμάκης, αφού ανανέωσε με τον τοπικό Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο 27χρονος Βολιώτης απόφοιτος της Νομικής του ΔΠΘ έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του B.C. Βόλος, ενώ πήρε τις πρώτες του εμπειρίες από Εθνικές Κατηγορίες για την Γ’ Εθνική με την ΑΕ Κομοτηνής και στην συνέχεια τον ΓΑΣ. Πρόπερσι αγωνίστηκε με την φανέλα της Νίκης Βόλου, ενώ την περασμένη περίοδο μεττεγράφηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά η χρονιά δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας των μέτρων και της απαγόρευσης κατά του Covid-19.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Συνεχίζοντας τη στελέχωση της ομάδας μας για την νέα αγωνιστική περίοδο, ανακοινώνουμε την συμφωνία και την ανανέωση της συνεργασίας με τους καλαθοσφαιριστές, Σιμάκη Χρήστο, Καραμήτσο Δημήτρη και Τσιακλάγκανο Γιώργο.
Ο Χρήστος Σιμάκης γεννημένος το 1994, δικηγόρος στο επάγγελμα, αγωνίζεται στη θέση του shooting guard και αγωνίστηκε στο BC Volos, στον ΓΑΣ Κομοτηνής και στην ΑΕ Κομοτηνής, καθώς επίσης στη Νίκη Βόλου, από την οποία μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Βόλου την περσινή σεζόν.
Ο πολύπειρος Δημήτρης Καραμήτσος, power forward με ύψος 2,02, έχει ακολουθήσει μια μακρά αγωνιστική καριέρα, στις ομάδες, Ηρακλής Κοζάνης, ΑΣ Καστοριάς, Άργος Ορεστικό, Μέγας Αλέξανδρος, Αναγέννηση Φλόγας, Στρατώνι, Αιγιν
ιακός, ενώ αγωνίστηκε σε ομάδες τις Αγγλίας, όπου βρέθηκε για σπουδές.
Ο Γιώργος Τσιακλάγκανος, ύψους 1,95, 24 ετών, αγωνίζεται στην θέση του small forward, με ιδιαίτερα τεχνικά και αθλητικά χαρίσματα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε το μπάσκετ της Μαγνησίας. Προερχόμενος, από τα τμήματα υποδομής της Νίκης Βόλου και των Νέων Αθλητών, αγωνίστηκε μέχρι την Α2 Εθνική Κατηγορία, με την ομάδα του Φιλίππου Βεροίας και η ομάδα μας αποτελεί τον επόμενο σταθμό του, από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
Στο φετινό σύνολο, θέση θα κατέχει για μια ακόμα χρονιά και ο Σταύρος Ροδουλάκης. Γεννημένος το 1987 και με ύψος 1,88, έχει πολλές ικανότητες, χρήσιμες για το αγωνιστικό σύνολο και αποτελεί μια καλή λύση στη θέση του shooting guard. Έχει αγωνιστεί, στο ΓΣ Βόλου, Θεσσαλικό, Κατηχώρι, Ελευθεριακό και κατά το παρελθόν στην ομάδα μας.
Παρά την επιτευχθείσα συμφωνία και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Λουλούδη, τελικά λόγω έκτακτων δεδομένων στην κύρια επαγγελματική του απασχόληση δεν θα συνδράμει στην προσπάθεια της ομάδας, καθώς θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της Ευριάλης Γλυφάδας, η οποία αγωνίζεται στην Α Κατηγορία ΕΣΚΑΝΑ.
Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας επιτυχημένη σεζόν, με υγεία και δύναμη και στον αγαπητό μας Αλέξανδρο, καλή επαγγελματική και αθλητική σταδιοδρομία»
.