Το βράδυ στην ταβέρνα «Βίων» η Γενική Συνέλευση των XanthiFans για την ανάδειξη νέου ΔΣ

Το βράδυ της Παρασκευής στην ταβέρνα «Βιων» έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του συνδέσμου φιλάθλων «Xanthi Fans».

Σκοπός της γενικής συνέλευσης είναι να γινει συζήτηση με τα μέλη ενόψει της δύσκολης νέας σεζόν και της νέας εποχής συνεργασίας με την ΠΑΕ Ξάνθη, που προτίθεται να υπάρξει.

Θα αναζητηθουν νέα πρόσωπα για να ασχοληθουν πιο ενεργα με τον σύνδεσμο και θα πραγματοποιηθουν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του ΔΣ της προσεχούς διετίας, χωρίς πάντως να αναμένονται σημαντικές αλλαγές.

Επισήμως τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η έγκριση του οικονομικού και διοικητικού απολογισμού και η διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.

Ωστόσο αυτό στο οποίο θα έχουν οι πιο πολλοί το ενδιαφέρον τους είναι στον αριθμό των μελών που θα παραβρεθούν, καθώς είχε διαπιστωθεί και κάμψη στην μαζικότητα του οπαδικού κινήματος του ΑΟΞ και τώρα είναι η στιγμή που απαιτείται περισσότερο από κάθε άλλη φορά να αγκαλιαστεί ο σύνδεσμος, που παραμένει το μοναδικό ενεργό και ζωντανό οπαδικό κομμάτι των φίλων του ΑΟΞ.