Γ’ Εθνική: Υπό το βλέμμα του τεχνικού τιμ του ΑΟΞ φιλική τεσσάρα του Νέστου Χρυσούπολης επί του Ορφέα Ξάνθης

Με 4-0 κέρδισε τον ελλιπέστατο Ορφέα Ξάνθης ο Νέστος Χρυσούπολης σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στο γηπεδο της Λευκόπετρας, την οποία παρακολούθησε μάλιστα από κοντά το τεχνικό τιμ του ΑΟΞ.

Τα γκολ για την ομάδα του πρώην προπονητή των ακαδημιών του ΑΟΞ Θεόφιλου Χατζηστάθη πέτυχαν δύο ο Μπλιος και από ένα ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος και ο Αρμάντο Ράμο (ο τελευταίος ήταν αυτός που ανοιξε το σκορ στο μοναδικό τέρμα του πρώτου ημιχρόνου).

Υπενθυμίζεται παντως ότι ο πρωταθλητής Ορφέας αγωνίστηκε χωρίς σχεδόν την μισή του ομάδα, αφού πέραν όσων έχουν αποχωρήσει υπάρχουν και απόντες όπως ο τραυματίας Χακή Τζαμπάζ που υποβλήθηκε σε επέμβαση το πρωί, ο Λάζαρος Μαυρόπουλος που πήγε στην Θεσσαλονίκη για να τον μεταφέρει, ο Βασίλης Καραγκιόζης και ο Θοδωρής Τορομανίδης.

Επόμενο τέστ για τον Ορφέα Ξάνθης είναι το προσεχές Σάββατο κόντρα στον ΑΟΞ (οι άνθρωποι του οποίου έκαναν εκτός των άλλων και μίνι… κατασκοπεία), ενώ για το Νέστο Χρυσούπολης η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στις Σέρρες την Κυριακή.

Σύμφωνα με την Ξάνθη-Sport, από όπου και η φωτογραφία από τον αγώνα, στο γήπεδο της Λευκόπετρας βρέθηκε ο προπονητής της μεγάλης ομάδας Τζέιμι Μονρόι μαζί με τον βοηθό του Τοντολ Σαλβαντόρ, τον αναλυτή Ματέο Πέρδο και τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας Αλέκο Μαλαδένη.