Συγκινητικό αντίο του Μελισσόπουλου στην οικογένεια του Ορφέα Ξάνθης και τον καπετάνιο Χατζημεστή

Παρελθόν από τον Ορφέα Ξάνθης αποτελεί και επίσημα ο πρώτος του σκόρερ Αλεξανδρος Μελισσόπουλος, αφού θα συνεχίσει την ποδοσφαρική του πορεία στον Αγροτικό Αστέρα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο ταλαντούχος επιθετικός αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα με μήνυμα στια σόσιαλ μίντια αναρτώντας το τελευταίο γκολ κόντρα στο Καναλάκι στα μπαράζ, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον καπετάνιο και πατέρα όλων, όπως αναφέρει, Μπάμπη Χατζημεστή, ευχόμενος παράλληλα να βρεθεί η λύση και ο Ορφέας να παίξει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναλυτικά, όσα έγραψε:

«Και με αυτό το γκολ που ήταν για μένα προσωπικά και για την ομάδα το πιο σημαντικό γκολ όλης της χρονιάς και επίσης και για το ξανθιωτικο ποδόσφαιρο καταφέραμε μέσα σε μια δύσκολη χρόνια κάτι που πολλοί θεωρούσαν ακατόρθωτο αλλά με την ψυχη και το πάθος όλων των παικτών(τα αδέρφια μου)και της διοίκησης και τον καπετάνιο μας τον μπαμπη χατζημεστη(ο μπαμπάς μας) να γράψουμε ιστορία με χρυσά γράμματα!!! Έτσι λοιπόν θα αποχαιρετήσω την οικογένεια του ΟΡΦΕΑ PUMA ΞΑΝΘΗΣ και Ευχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο και μακάρι να βρεθεί κάποιος ή κάτι έστω και τελευταία στιγμή να ζήσει αυτή η ομάδα το όνειρο της SUPERLEAGE 2 !!! Συμπαίκτες κ αδέρφια μου,μπαμπη χατζημεστη μπαμπά μας και πρόεδροι και λοιποί ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ».