Super League: «Πρόταση από Ελλάδα για Σιόβα» αναφέρει η ισπανική AS

Τις τελευταίες του μέρες με τη φανέλα της Ουέσκα διάγει ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποιός δεν έχει την πρόθεση ούτε να αγωνιστεί στη Σεγούντα Ντιβιζιόν, ούτε να δεχτεί μείωση των αποδοχών του εξαιτίας του υποβιβασμού.

Η εφημερίδα «AS» γράφει σε σημερινό ρεπορτάζ της ότι ο 32χρονος πρώην διεθνής αμυντικός, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Ξάνθης, προπονείται σε άλλη ώρα από τους συμπαίκτες του, μαζί με τον Μπόρχα Γκαρσία, ο οποίος επίσης πρόκειται να φύγει και σύντομα και οι δύο θα αποτελέσουν παρελθόν.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Σιόβας έχει πρόταση από την Ελλάδα, ενώ ισπανικές ομάδες έχουν ρωτήσει για την περίπτωση του χωρίς να προχωρήσουν περισσότερο. Η Ουέσκα παραχωρεί τον ποδοσφαιριστή, αλλά σύμφωνα με την «AS», θέλει να κάνει απόσβεση του ενός εκατομμυρίου ευρώ που πλήρωσε στη Λεγανές για την αγορά του.

Όσον αφορά την πρόταση που έρχεται από την Ελλάδα για τον Σιόβα, παρότι δεν κατονομάζεται ο σύλλογος, αναφέρεται αφενώς στον Ολυμπιακό· για τον οποίο του όνομα του έμπειρου ποδοσφαιριστή παίζει αρκετά στη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ τη δεδομένη στιγμή «ψάχνεται» για κεντρικό αμυντικό μετά τις εξελίξεις και την πιθανή πώληση του Ρούμπεν Σεμέδο.