Η αγωνία του Γιάννη Μπόσβελη για τον ΑΟΞ: «Στήριξη με διαρκείας, οι υπόλοιποι σωπάστε… εάν φύγει και ο Πάπας θα μας κλαίνε οι ρέγγες»!

Με μια ακόμη καυστική παρέμβασή του στο διαδίκτυο όπως και το συνηθιζει ο Γιάννης Μπόσβελης είναι από τους πιο γνωστούς οπαδούς του ΑΟΞ αλλά και γνώστες των μικρότερων κατηγοριών και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ξάνθης, έχοντας διατελέσει ποδοσφαιριστής, διαιτητής, παράγοντας αλλά και ραδιοφωνικός παραγωγός μεταφέρει τους προβληματισμούς του για το μέλλον του ΑΟΞ, αλλα και ζητά στήριξη από τον κόσμο της Ξάνθης, αλλιώς….

Η ανάρτηση του Γιάννη Μπόσβελη:

Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΒΑΣΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.
Τις τελευταίες μέρες από τα Μ.Μ.Ε. διαβάζουμε συνέχεια άρθρα για την ομάδα της πόλης μας τα οποία δεν ξέρουμε καν αν έχουν υπόσταση και εάν πραγματικά δεν είναι εναντίον μας καθαρά και μόνο για να μην σηκώσουμε ξανά κεφάλι.

Ο Ξανθιώτης φίλαθλος του ποδοσφαίρου και λέω φίλαθλος, γιατί απλά η λέξη οπαδός, πιστεύω ότι στην περιοχή μας δεν ταιριάζει, γιατί απλούστατα κανένα οπαδικό κίνημα δεν έχει περπατήσει εκτός της εποχή των REBELS ,και θεωρώ υπεύθυνο γιαυτό και τον κόσμο αλλά και την παλιά Διοίκηση της ομάδος, που με διάφορα πράγματα που συνέβησαν ή ακόμη και με δηλώσεις του μεγαλομετόχου τότε, καθώς και κινήσεις του απέναντι στον κόσμο, είτε με δηλώσεις είτε με διάφορα άλλα τερτίπια έδιωξε τον κόσμο από το γήπεδο.

Η ομάδα μας από πέρυσι άλλαξε χέρια. Άλλαξε όμως και κατηγορία. Οι μάχες των Ξανθιωτών της τότε εποχής επί προεδρίας Θεόδωρου Κοκκάλα να ανέβει η ομάδα μας στην Α΄ Εθνική, σε μια αγωνιστική περίοδο, έφτασαν στο τέλμα τους αφού η Διοίκηση Πανόπουλου, άφησε την ομάδα στο έλεος αυτών που την πολέμησαν με αποτέλεσμα να αφήσουν την ομάδα χωρίς ουσιαστικά καμμιά ελπίδα και στην Β’ Εθνική.

Βρέθηκε από το πουθενά ο Μπιλ Πάππας. Ανέλαβε την ομάδα καλά καλά πριν αρχίσει το πρωτάθλημα την περσινή περίοδο (αφού βλέπετε όλοι σας το τι γίνεται και στις άλλες ομάδες με τους επενδυτές, τουλάχιστον εδώ βρέθηκε αυτός που βρέθηκε, υπάρχει δεν υπάρχει, το χρήμα πέφτει, τα έργα γίνονται και έγιναν, μεταγραφές, πληρωμές όλα πάνε καλά σε αυτό το κομμάτι).Προσπάθησε άμεσα να επαναφέρει την ομάδα στα μεγάλα σαλόνια έχοντας να αντιμετωπίσει πολλά εμπόδια από την πρώτη στιγμή που δυστυχώς τα γράψανε μόνο τα τοπικά σάιτ αφού όλα τα άλλα μας βομβαρδίζουν. Συμβόλαια παικτών τα οποία τρέχανε επί εποχής Πανόπουλου αυτά που τρέχανε. Νέα πρόσωπα στην διοίκηση της ομάδος .Νέα ομάδα με νέα συμβόλαια χιλιάδων ευρώ. Θα μου πείτε και τι έγινε;;;;;

Με ανάρτηση μου πέρυσι στο THRAKISPORTS χωρίς να θέλω να το παίξω ειδήμονας είχα επισημάνει ότι το χτίσιμο ήταν λάθος και δίκοπο μαχαίρι, αλλά επισήμανα ταυτόχρονα ότι πρέπει σαν κόρη οφθαλμού, να προστατεύσουμε και να στηρίξουμε τον νέο μεγαλομέτοχο γιατί οι λόγοι είναι απλοί. Δες τε τι έγινε και γίνεται γύρω μας, καθώς και με άλλες ομάδες. Ακόμη και με τον συντοπίτη μας ΟΡΦΕΑ που δεν βρήκε χρηματοδότες. Που είναι οι χρηματοδότες σε πόλεις όπως Πάτρα, Καβάλα, Κομοτινή, Αλεξανδρούπολη;;;;

Την περσινή χρονιά λόγω κορονοιού δεν έδωσε η ομάδα κάρτες διαρκείας αλλά έκδωσε την κάρτα μέλους που εάν δεν κάνω λάθος έδωσε κοντά στα 1040 κομμάτια. Το μεγάλο στοίχημα φέτος είναι τα διαρκείας. Ακούω ότι η τιμή είναι ακριβή. Αν δούμε το σύνολο των παιχνιδιών στα οποία ισχύει η κάρτα και συγκρίνουμε τις τμές Πανόπουλου θα δούμε ότι στο σύνολο των παιχνιδιών η τιμή η φετινή είναι πιο κάτω από αυτό που κόστιζε τότε. Θα μου πείτε ορισμένοι ότι ναι αλλά βλέπαμε Α’ Εθνική. Θα απαντήσω εγώ ότι πολλοί παίρνανε το διαρκείας μόνο για τα παιχνίδια με τους μεγάλους τα οποία ούτως ή άλλως κόστιζαν σε έναν 80 ευρώ αφού ανάλογα με την πρόθεση της τότε Διοίκησης κόστιζε 20 ευρώ -40 ευρώ. Τα φιλικά κόστιζαν 7 ευρώ και τα παιχνίδια κυπέλου από 10-20 ανάλογα με τον αντίπαλο. Αν τα κάνετε σούμα θα δείτε το πραγματικό κόστος που πλήρωνε ο καθένας φίλαθλος της ομάδος.

Η μόνη στήριξη και βοήθεια σε αυτό που λέγεται Α.Ο.Ξ. από εμάς τους φιλάθλους είναι να προμηθευτούμε πιστεύω κάρτα διαρκείας την ερχόμενη σεζόν. Να δώσουμε την μάχη μας ξανά σαν φίλαθλοι να επαναφέρουμε όλοι μας μαζί την ομάδα εκεί που της αξίζει. Διάβασα και με έπιασε κρίση όταν βλέπω ότι ποιος, ο Πανσερραικός έδωσε ήδη 800 διαρκείας. Είμαστε σοβαροί; Υπάρχουμε σαν φίλαθλοι ή είμαστε απλώς για αρνητική κριτική μόνο από τις καρέκλες των καφενείων; Εδώ κύριοι θα δώσουμε φέτος μάχη. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Οι υπόλοιποι σωπάστε και ασχοληθείτε με τον εάν βρέξει ή αν χιονίσει. Εάν φύγει και ο Πάππας θα μας κλαίνε οι ρέγγες.
ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΟΞ.
ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.
ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.