Με στολή εργασίας στο κολυμβητήριο ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης για την έναρξη (επιτέλους) των εργασιών

Με στολή εργασίας εμφανίστηκε ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης στο κολυμβητήριο της πόλης, με αφορμή την έναρξη των εργασιών σε αυτό για να επιτευχθεί επιτέλους η επαναλειτουργλια του μετά από πολλά πολλά χρόνια.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας ανέλαβαν δράση τα συνεργεία του Δήμου Ξάνθης και ο εργολάβος για τον καθαρισμό, ώστε να γίνει και επιδιόρθωση των βλαβών του κολυμβητηρίου Ξάνθης.

Το έργο μάλιστα «επιβλέπει προσωπικά ο δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης που βρέθηκε από νωρίς το πρωί και συντονίζει το έργο», όπως αναφέρει η ιστοσελίδα xanthinews.

Η ίδια επισημαίνει ότι «εκ φύσεως δεν μπόρεσε να αντισταθεί και εκτός από τον συντονισμό σε πολλές των περιπτώσεων ανέλαβε και διεκπεραιώνει ο ίδιος προσωπικά τις εργασίες», παρουσιάζοντας και σχετικη φωτογραφία.

Μέχρι τώρα έχει καθαριστεί με νερό ή είσοδος και οι χώροι του κολυμβητηρίου και έχουν μαζευτεί πολλά μπάζα σκουπίδια και κλαδιά δέντρων από το σημείο. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να μπει μόνωση να αλλαχτούν τα αλουμίνια να βαφτεί και να καθαριστεί όλος ο χώρος.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη το έργο θα παραδοθεί προς χρήση αρχές Σεπτεμβρίου. Μένει να δούμε αν θα υπολοιηθεί η υπόσχεση γιατι προεκλογικά όχι μόνο είχε εξαγγελθεί το άνοιγμα του κλειστού αλλά και η δημιουργία δεύτερου ανοιχτού κολυμβητηρίου στην Ασπίδα…