ΕΠΣ Έβρου: Οι Τσιομλεκίδης και Γεωργουσούδης προπονητές στις Κ19 και Κ16 της Αλεξανδρούπολης FC

Η Νίκη Απαλού που αναμένεται να λειτουργήσει όπως όλα δείχνουν ως η ομάδα Β’ της Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε τη στελέχωση των τμημάτων της με τρεις έμπειρους προπονητές.

Ο Βασίλης Τσιομλεκίδης (κεντρική φωτο) εκτός από τεχνικός διευθυντής στην Αλεξανδρούπολη θα έχει και δεύτερο ρόλο στην ομάδα και αυτός θα είναι ως νέος προπονητής της Κ19 που αναμένεται να πάρει μέρος στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Επίσης προπονητής στα Κ16 της ομάδας της Αλεξανδρούπολης αναλαμβάνει ο Δημήτρης Γεωργουσούδης (κάτω φωτο). Βοηθός και στις δύο ομάδες θα είναι ο Αλέξανδρος Κοκκίνης.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Τη Τρίτη 17 Αυγούστου και ώρα 17:00 στο προπονητικό κέντρο του Απαλού η Κ19 (γεν. 2003, 04, 05) της FC Αλεξανδρούπολης, Νίκη Απαλού, θα ξεκινήσει την προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν. Νέος προπονητής θα είναι ο Τσιομλεκίδης Βασίλης με βοηθό του τον Αλέξανδρο Κοκκίνη.

Την Πέμπτη 19 Αυγούστου και ώρα 17:00 επίσης στο προπονητικό κέντρο του Απαλού, θα αρχίσει την προετοιμασία της για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου η Κ16 (γεν 2006, 07) της FC Αλεξανδρούπολης με προπονητή τον Γεωργουσούδη Δημήτρη και βοηθό του τον Αλέξανδρο Κοκκίνη.

Παράλληλα θα πραγματοποιούνται δοκιμαστικά για τις παραπάνω ηλικίες με σκοπό την στελέχωση και την ενδυνάμωση των δύο ομάδων.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

Γενικός Διευθυντής, Λογαράς Παναγιώτης 6947687123

Μια Πόλη, Μια Ομάδα!”