Super League 2: Επιστροφή για τον πρώην πορετιέρε της ΑΕΔ Δημήτρη Παπά στον Θεσπρωτό

Ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της ΑΕ Διδυμοτείχου Δημήτρης Παπάς επέστρεψε στον Θεσπρωτό ο οποίος τι νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Τελευταίος σταθμός του Παπά ήταν η ΑΕ Διδυμοτείχου με την οποία έπαιξε μόλις 4 παιχνίδια στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής. Στο Διδυμότειχο βρέθηκε ώστε να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία. Στον Θεσπρωτό του Εβρίτη ιδιοκτήτη Γιώργου Αραμπατζάκη θα συναντήσει τον πρώην επιθετικό της ΑΕ Διδυμοτείχου, Απόστολο Σαραντίδη που πρόσφατα ανανέωσε για τη νέα χρονιά.

O 24χρονος (12/6/97) τερματοφύλακας στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Αλμυρό, Προοδευτική Περάματος και τις μικρές ομάδες του ΠΑΣ Γιάννενα (Κ17 και Κ20) αλλά και σε φιλικά με τη μεγάλη ομάδα, μετακόμισε το καλοκαίρι του ’16 στον Θεσπρωτό και την Γ’ Εθνική όπου παρέμεινε μέχρι το 2018, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες. Μετέπειτα υπερασπίστηκε τις εστίες των ΑΕ Καραϊσκάκη και Αναγέννησης Άρτας.

Μαζί του ανακοινώθηκαν οι 21χρονος (12/1/2000) κεντρικός αμυντικός Σπύρος Βασιλάκης και ο 20 ετών (23/3/2001) φέρελπις κεντρικός μέσος Κωνσταντίνος Στεργίου.

Η ανάρτηση του Θεσπρωτού: