Σκόραρε κόντρα στη Μίλαν ο Φώτης Ιωαννίδης στη φιλική ήττα του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τη Μίλαν στην Τεργέστη της Ιταλίας και ηττήθηκε με 2-1 στο πιο δυνατό φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας του.

Ο Κομοτηναίος σέντερ φορ της ομάδας, Φώτης Ιωαννίδης, μείωσε για τους «πράσινους» που είχαν βρεθεί πίσω με 2-0 με ισάριθμα τέρματα του Ζιρού, δείχνονας ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά το «τριφύλλι» δεν μπόρεσε να πετύχει το κάτι παραπάνω ώστε να αποφύγει την ήττα.

Το σκορ άνοιξε στο 16′, όταν ο Φικάγιο Τομόρι με τρομερή βαθιά μπαλιά τη στιγμή που ο Ρέμπιτς τραβούσε προς τα αριστερά τους Κώτσιρα και Βέλεθ, έκανε τους Σιδερά και Χουάνκαρ να χάσουν τελείως την κίνηση του Ζιρού που με αριστερό πλασέ έκανε το 1-0.

Αντίστοιχη ολιγωρία σημειώθηκε και στο 43′, όταν ο Καλάμπρια από δεξιά έκανε το γέμισμα, ο Βέλεθ έχασε στην πλάτη του τον Ζιρού που με υπέροχη κεφαλιά έγραψε το 2-0 για τους «ροσονέρι».

Στο 77′ ο Φώτης Ιωαννίδης που χαρακτηρίζεται από δυνάμεις και τρομερή επιμονή, κυνήγησε την μπάλα σε φάση που ο Ταταρουσάνου έπρεπε να διώξει, ο πορτιέρε της Μίλαν που είχε αντικαταστήσει τον Μανιάν έκανε λάθος, ο Έλληνας επιθετικός το εκμεταλλεύτηκε και έγραψε το τελικό 2-1.