Μεταμεσονύχτια επιβεβαιώση Τάτου για το διαζύγιο με τον ΑΟΞ: «Ευχαριστώ για όλα ΠΑΕ και κόσμο, να επιστρέψει η Ξάνθη εκεί που ανήκει»

Τίτλοι τέλους μπήκαν και οριστικά στη συνεργασία της Ξάνθης με τον Ανδρέα Τάτο, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να επιβεβαιώνει με ανάρτησή του την θετική έκβαση της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Όπως είχε γίνει γνωστό από το ρεπορτάζ του ThrakisportS η χρυσή τομή βρέθηκε, με τον Ανδρέα Τάτο να λαμβάνει ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που είχε συμφωνήσει για τη νέα σεζόν με τον ΑΟΞ και παράλληλα να έχει το ελεύθερο να συνεχίσει την καριέρα σε άλλο σύλλογο, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι η Καλαμάτα.

Μπορεί από τον ΑΟΞ να μην υπάρχει ακόμη επίσημη ανακοίνωση, ωστόσο ο Ανδρέας Τάτος με ανάρτησή στον λογαριασμό του στο Instagram αποχαιρέτησε την Ξάνθη, με ευχαριστίες και ευχές για την επιστροφή στην Super League.

Αναλυτικά, στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Με αυτή την ωραία στιγμή με την ομάδα της Ξάνθης, ήρθε η ώρα να πούμε αντίο!
Ο απολογισμός της χρονιάς αυτής αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση! Όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. Από μεριάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο την ομάδα ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ όσο και τον κόσμο της Ξάνθης, που με στήριξε. Μπορεί να μην καταφέραμε τον πολυπόθυτη στόχο ανόδου όμως θέλω να γνωρίζετε πως μια νεοσύστατη ομάδα κατάφερε να τερματίσει 2η παρά τις δυσκολίες.
Εύχομαι στην Ξάνθη να επιστρέψει εκεί που ανήκει!
Να είστε όλοι και όλες καλά! Σας ευχαριστώ πολύ για όλα Ξάνθη!
#tatos10
».