Βρέθηκε η χρυσή τομή και λύθηκε το συμβόλαιο της Ξάνθης με τον Ανδρέα Τάτο

Παρελθόν και επίσημα φαίνεται να αποτελεί από την Ξάνθη ο Ανδρέας Τάτος, αφού βρέθηκε η χρυσή τομή και ελυσε το συμβόλαιό του με τους Ξανθιώτες.

Στην πρώτη ανάρτηση που είχε δημοσιεύσει καταγγέλοντας απειλές, είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε λυθεί το συμβόλαιό του με την ομάδα, στην οποία ανήκει ακόμα.

Παρ’ όλα αυτά, οι δρόμοι των δύο είχαν πάρει διαφορετική κατεύθυνση από αρκετά νωρίτερα, αφού είναι φανερό ότι από την ομάδα της Ξάνθης δεν υπολογιζόταν, δεν συμμετείχε στην προετοιμασία της ομάδας και δεν είχε επιλεχθεί στους πέντε αρχηγούς του ΑΟΞ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τάτος δέχτηκε να λύσει το συμβόλαιό του παίρνοντας ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που είχε συμφωνήσει για τη νέα σεζόν με την Ξάνθη συν την ελευθέρας του για να συνεχίσει να αγωνίζεται σε άλλο σύλλογο.

Επιβεβαιώση δεν υπάρχει ούτε από τον ίδιο ούτε από την ομάδα της Ξάνθης που τηρεί σιγήν ιχθύος, αλλά πλέον, όλα φαίνεται πως τελειώνουν αισίως στην συγκεκριμένη υπόθεση, με την Καλαμάτα να είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Ανδρέα Τάτου.