Super League: Συνεχίζει για 3η σεζόν στα Γιάννενα ο πρώην γυμναστής Πανθρακικού και ΑΟΞ Γιάννης Ντουρουντός

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Ντουρουντό με παρελθόν σε Πανθρακικό, Ξάνθη, ΓΑΣ Κομοτηνή και απόφοιτο του ΔΠΘ.

Ο Γιάννης Ντουρουντός ανέλαβε γυμναστής του ΠΑΣ το καλοκαίρι του 2019 με την ομάδα στην SL2 και του πιστώνεται η καλή δουλειά που έχει γίνει στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ιωάννης Ντουρουντός είναι Προπονητής Φυσικής Κατάστασης στο Ποδόσφαιρο (U.E.F.A. A) και Εργοφυσιολόγος και συνεργάζεται με τον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ από τη σεζόν 2019-20.

Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στη Φυσιολογία και Βιοχημεία της Άσκησης (Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Δ.Π.Θ). Έχει συνεργαστεί με ποδοσφαιρικές ομάδες επαγγελματικής κατηγορίας (Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, Al Shabab, AL Raed S. FC, Απόλλων Λεμεσού, Π.Α.Ε. Λεβαδειακός, Π.Α.Ε. Πανιώνιος, Π.Α.Ε. Παναιτωλικός, Π.Α.Ε. Πανθρακικός, Π.Α.Ε. Skoda Ξάνθη, Π.Α.Ε. Απόλλων Σμύρνης).

Το 2004 απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα Προπονητικής με ερευνητικό έργο στα Διατροφικά Συμπληρώματα και Μεγιστοποίηση της Απόδοσης.

Παράλληλα ήταν μέχρι το 2018 επιστημονικός υπεύθυνος του εργαστηρίου εργομετρίας και φυσικής απόδοσης Physiotrio Sports Clinic (Riyadh) Σαουδικής Αραβίας και έχει διατελέσει προπονητής φυσικής κατάστασης της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε 5 παιχνίδια ομίλων Champions League 2017-2018.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με τον προπονητή φυσικής κατάστασης κ.Ιωάννη Ντουρουντό.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας ο κ.Ντουρουντός δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω το έργο μου στην ιστορική ομάδα του ΠΑΣ. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να συνεχίσουμε την πορεία μας και να πετύχουμε ακόμα υψηλότερους στόχους».