Γ’ Εθνική: Μαζί και πάλι με τον Μπεδρελή αλλά όχι στον ΑΟΞ ο Ραφαήλ Μελισσόπουλος!

Στην Ξάνθη αλλά όχι στον αγαπημένο του ΑΟΞ επιστρέφει ο μεσοεπιθετικός Ραφαήλ Μελισσόπουλος.

Συγκεκριμένα θα αγωνιστεί στον Άρη Αβάτου του αγαπημένου του προπονητή Κώστα Μπεδρελή με τον οποίο το 2014 κατέκτησαν το πρωτάθλημα Κ17 της Super League στο Αγρίνιο κόντρα στον Ολυμπιακό (2-1) με τον «Ράφα» να σημειώνει και τα δυο τέρματα πραγματοποιώντας μια καταπληκτικη σεζόν.

Ο 24χρονος (γεννημένος στις 19/02/1997) ακραίος επιθετικός πέρυσι αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Παραλιμνίου (1 γκολ) μέχρι την διακοπή και στην συνέχεια ανέβηκε κατηγορία και επέστρεψε στην Καβάλα κατακτώντας την 2η θεση (8 συμμετοχές).

Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του ΑΟΞ, κατακτώντας όπως αναφέρθηκε το πρωτάθλημα Κ17, αγωνίστηκε στα Κ19 και έκανε ντεμπούτο στις 21/10/2018 ως αλλαγή (21′) στην νίκη του ΑΟΞ 2-1 στην Λειβαδιά. Με την Ξάνθη αγωνίστηκε σε 7 αγώνες (4 πρωτάθλημα και 3 κύπελλο και συνολικά 240′) μη παίρνοντας ευκαιρίες αρχικά από τον Λουτσέσκου και ελάχιστες από τον Ράσταβατς. Πέρα της Ξάνθης, έχει αγωνιστεί και στον ΝΠΣ Βόλο ως δανεικός το 2017 και την σεζόν 2018-19 στην Καβάλα του Παύλου Δερμιτζάκη.

Η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου: Οι συστάσεις στην περίπτωση του είναι περιττές…Ο Ραφαήλ ΜΕΛΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ από σήμερα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου μας. Ραφαήλ καλωσόρισες στην οικογένεια του ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ και σου ευχόμαστε ολόψυχα να είσαι γερός και να έχεις μια πολύ παραγωγική χρονιά.