Πένθος και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ από τον ξαφνικό θάνατο του Ορεστιαδίτη Αντώνη Μορφίδη

Εφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Μορφίδης, από τους επιτυχημένους επαγγελματίες της Θεσσαλονίκης με καταγωγή από την Ορεστιάδας. Την θλιβερή είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο προσωπικός του φίλος και γνωστός αθλητικογράφος Ντίνος Καραμητρούσης με ένα συγκινητικό ποστ.

Γράφει ο Καραμητρούσης:ς

Η μέρα ξεκίνησε με απόλυτα θλιβερό άγγελμα. Ο καλός μου φίλος Αντώνης Μορφίδης, ο εξαίρετος οικογενειάρχης και πατέρας, ο μοναδικός designer, ο αμετανόητος ΠΑΟΚτσής, ο διαχρονικός ροκάς, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σήμερα, μετά από πρόβλημα υγείας των τελευταίων εβδομάδων που του δημιούργησαν επιπλοκές. Είχαμε κλείσει ένα ραντεβού για να τα πούμε στον καινούργιο του χώρο εργασίας, που δυστυχώς δεν πρόλαβε να χαρεί.
Ήταν ένας χαρισματικός και επιδέξιος επαγγελματίας με δεκάδες φίλους στον εργασιακό του χώρο, αλλά και στον χώρο του αθλητισμού και των καταδύσεων.
Στην φωτογραφία είμαστε από τυχαία συνάντηση στις κερκίδες του Αλκαζάρ στην Λάρισα, πριν από αρκετά χρόνια, στις 8-Ιουλιου 2009, σε συναυλία των Scorpions. Αλλωστε γνωριστήκαμε στις κερκίδες του ΟΑΚΑ -όχι σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι- αλλά σε μία άλλη συναυλία, από αυτές που παρακολουθούσαμε και οι δύο.
Αφήνει πίσω του ανολοκλήρωτη δουλειά, μια κεραυνοβολημένη οικογένεια, και πολλούς καλούς φίλους. Να έχει καλό παράδεισο και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.