Τόκυο 2020: Με… απολογητικό ύφος ο απολογισμός του Βύρωνα Κοκκαλάνη για την παρουσία του στους Ολυμπιακούς

Με ένα μήνυμά του στο facebook ο Βύρωνας Κοκκαλάνης απολογείται για την εμφάνισή του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκυο.

Ο Έλληνας ιστιοπλόος στα RSX κατετάγη στην ενδέκατη θέση ενώ ήταν 5ος πριν 5 χρόνια στο Ρίο και 6ος πριν 9 χρόνια στο Λονδίνο.

Παράλληλα ο εξ αγχιστείας Θρακιωτης πρωταθλητής (ειναι Κομοτηναια η συζυγός του) έδωσε το σύνθημα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Το μήνυμά του:

«Τόκυο 2020 -11η θέση

Ακόμα και τώρα 10 μέρες από το πέρας τις τελευταίας ιστιοδρομίας δυσκολεύομαι να βρω λόγια για να απολογηθώ για το τελικό αποτέλεσμα. Ξέρω πως όλοι περιμένατε κάτι πολύ καλύτερο όπως και εγώ. Το σημαντικότερο είναι πως σε αυτήν την πενταετία δοκιμάστηκα περισσότερο από ποτέ σαν άνθρωπος, αθλητής, σύζυγος, πατέρας και πλέον νιώθω πιο έμπειρος από ποτέ και γεμάτος εφόδια για το μέλλον. 

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους εσάς που πιστέψατε σε εμένα και με υποστηρίζατε καθημερινά με τα μηνύματα σας και σας ζητάω συγγνώμη που δεν μπόρεσα να φέρω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οικογένεια, φίλους, γνωστούς, τους μεγάλους χορηγούς μου bwin Greece, Εθνική Ασφαλιστική για την αμέριστη στήριξη τους και τους υποστηρικτές μου Herbalife Nutrition  Garmin Greece Surfmarket.GR . 

Επίσης ευχαριστώ που είστε δίπλα μου my athlete @fwtisgrigoratos Dimitris Petrounias. Όλοι μαζί χαράζουμε μια νέα πορεία με ορίζοντα το Παρίσι 2024.

Τέλος αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει η Ελλάδα μας θα ήθελα να σας ζητήσω να προσφέρετε βοήθεια με οποιονδήποτε τρόπο μπορείτε στους πληγέντες από τις πυρκαγιές»