Γ’ Εθνική: Στην Θεσσαλονίκη ο πρώτος σκόρερ και πρωταθλητής με τον Ορφέα Ξάνθης Άλεξ Μελισσόπουλος

Για πρωτη φορά στην Θεσσαλονίκη και πιθανότατα σε ιστορική ομάδα Γ’ Εθνικής αν και υπάρχουν προτάσεις και από SL2 θα αγωνίζεται ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος.

Ο 30χρονος (γεννημένος στις 31/5/1991) πλέον επιθετικός, είναι γιος του αείμνηστου και σπουδαίου βετεράνου ποδοσφαιριστή του ΑΟΞ Τάσου Μελισσόπουλου. Φέτος διέπρεψε με την ομάδα του Ορφέα Ξάνθης κατακτώντας πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, άνοδο με τον Ορφέα Ξάνθης παρά την μη αποδοχή από την ομάδα του και τον άτυπο τίτλο του πρωτου σκόρερ του ομίλου με 10 γκολ (9 πρωταθλημα και ένα πλέι οφ).

Ο Αλέξανδρος που φέτος αγωνιζόταν στον Ορφέα μαζί με τον αδερφό του Νίκο, ξεκίνησε από τα τμήματα Υποδομής της Skoda Ξάνθη και στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Αστέρα Μαγικού, Τηλυκράτη Λευκάδας, Ζενιτ Τσασλαβ Τσεχίας συμπαίκτης με τον πρωην φορ του ΠΑΟΚ Μίκαελ Κρμέντσικ, Αιγινιακό, Βατανιακό, Ουτιέλ Ισπανίας, Ίντερ Λειψίας, Νέστο Χρυσούπολης, Καβάλα, Κεραυνό Πέρνης, Ηρόδοτο, Νέστο Χρυσούπολης και Ορφέα Ξάνθης.

Ο παίκτης ήθελε να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη, όπου θέλει να ολοκληρώσει τις σπουδές στα ΤΕΦΑΑ του Αριστοτελειου Θεσσαλονίκης, αφού η περιπλάνηση ανά τον κόσμο τις άφησε πίσω, με τον Αγροτικό Αστερα να έχει προβάδισμα για την απόκτησή του.