Γ’ Εθνική: Στην προετοιμασία του ΑΟ Διαβολιτσίου και φέτος ο Στέλιος Ηλιόπουλος!

Όπως και πέρυσι στο τεχνικό τιμ του ΑΟ Διαβολιτσίου Μεσσηνίας θα βρίσκεται ο Μεσσήνιο στόπερ και γυμναστή του Κοσμιου Στέλιος Ηλιόπουλος για την έναρξη της προετοιμασιας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο 31χρονος πρώην αρχηγός του Ορφέα Ξυλαγανής είναι τελείοφοιτος πτυχιούχος και κάτοχος μεταπτυχιακού στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και την περίοδο αυτή υποψήφιος Διδάκτωρ στο ιδιο τμήμα με ειδίκευση στο τομέα της Εργοφυσιολογίας.

Το καλοκαίρια συνήθως βρίσκεται στην αγαπημένη του Μεσσηνία για διακοπές αλλά και συνδυάζοντας και το ποδόσφαιρο για 2η χρονιά στο Διαβολίτσι, σε μια δύσκολη περίοδο με πυρκαγιές στην περιοχή και τον ίδιο να βοηθά τους συντοπίτες του στην κατάσβεση, πριν κατά τα μέσα Σεπτέβρη επιστρέψει Κομοτηνή.

Ξεκίνησε την καριέρα του από το χωριό του και κατόπιν συνεχισε στον Εθνικό Μελιγαλά στην Α’ ΕΠΣ Μεσσηνίας. Για περισσότερο από μια δεκαετία αγωνίζεται στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης, αρχικά ως ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Αστέρα Αιγείρου και αργότερα για χρόνια και του Ορφέα Ξυλαγανής, Κόσμιο πάντα με τον διπλό ρόλο του γυμναστή και ποδοσφαιριστή, κάτι που έκανε και στο Νέο Σιδηροχώρι στην Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Μεσσηνίας: Ξεκίνησε την προετοιμασία του ο ΑΟ Διαβολιτσίου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου το απόγευμα της Δευτέρας(9/8) στο γήπεδο Διαβολιτσίου υπό τις οδηγίες του τεχνικού της ομάδας Μάρκου Στεφανίδη και των συνεργατών του Γιάννη Αντωνόπουλου και Στέλιου Ηλιόπουλου.