Αγόρασαν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους οι Βασίλης Αντωνιάδης και Ηλίας Τσικλαούρι

Σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία προχώρησε ο αρχηγός του Πανθρακικού, Βασίλης Αντωνιάδης, μαζί με τον Ηλία Τσικλαούρι, που επίσης έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του πορεία από τις ακαδημίες της ομάδας της Κομοτηνής.

Οι δύο τους έχουν το κατάστημα με ναργιλέδες «Hokah Brat» στην Κομοτηνή και μετά από εξαίρετη πρωτοβουλία χρησιμοποίσαν να έσοδα της Παρασκευής 6 Αυγούστου για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας.

Στην παρακάτω ανακοίνωση, αναφέρουν ότι τα είδη παραδώθηκαν στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κομοτηνής, ενώ ευχαρίστησαν και τον κόσμο που ανταποκρίθηκε άμεσα ώστε η πρωτοβουλία να γίνει πράξη:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι τα έσοδα από την κατανάλωση ναργιλέδων την Παρασκευή 6/8 χρησιμοποιήθηκαν ώστε να αγοραστούν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας και παραδόθηκαν στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Κομοτηνής. Σας ευχαριστούμε πολύ για την άμεση ανταπόκριση και βοήθειά σας καθώς και εσείς συμβάλλατε σε αυτή την πράξη με τον δικό σας τρόπο!»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.