Πήρε τον Ρεμπετσιώτη από της ακαδημίες της Ξάνθης η Δόξα Δράμας

Παίκτης της Δόξας Δράμας είναι και επίσημα ο νεαρός αριστερός μπακ, Στέφανος Ρεμπετσιώτης, που την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Κ-17 της Ξάνθης.

Έχει ήδη ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Μάκη Κατσαβάκη και θα αγωνιστεί τόσο για την Κ-19 των «μαυραετών», όσο και με την μεγάλη ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την απόκτηση των νεαρών Μιχάλη Μπερικάκη και Στέφανου Ρεμπετσιώτη.

Οι δυο παίκτες υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια, γυμνάζονται υπό τις οδηγίες του Μάκη Κατσαβάκη και των συνεργατών του και στα επίσημα ματς θα ενισχύουν τόσο την πρώτη ομάδα, όσο και την Κ19 των “Μαυραετών”, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των τεχνικών επιτελείων των δυο τμημάτων, όπως θα συμβεί γενικότερα σε ένα γκρουπ νεαρών που ανήκει στην ομάδα μας.

Ο Μπερικάκης είναι 18χρονος εξτρέμ (γεννηθείς το 2003), που αγωνιζόταν στην Κ19 του ΟΦΗ, ενώ ο Ρεμπετσιώτης είναι 17χρονος αριστερός μπακ (γεννηθείς το 2004), που έπαιζε μια διετία στην Κ17 της Ξάνθης και παλιότερα στον Αλέξανδρο Κιλκίς και τις ακαδημίες του Ηρακλή.

Μιχάλη και Στέφανε, σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια των “Μαυραετών” και ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τη φανέλα της Δόξας».