Γ’ Εθνική: Σπουδαία κίνηση με Σιμάρ Χασάνογλου από την Ξάνθη ο Άρης Αβάτου!

Σημαντική προσθήκη για τον Άρη Αβάτου, με τον 18χρονο στόπερ Σιμάρ Χασάνογλου που έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη.

Ο Χασάνογλου είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα των ακαδημιών του ΑΟΞ και προ διετίας είχε ταξιδέψει στην Ιταλία για να δοκιμαστεί και να συλλέξει σημαντικές εμπιερίες από την Κίεβο Βερόνα, ενώ είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί στον πρώτο επαναληπτικό αγώνα μπαράζ της Ξάνθης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στα Πηγάδια, αλλά δέχτηκε την κόκκινη κάρτα πέντε λεπτά πριν το φινάλε.

Η ανάρτηση του Χασάνογλου για το αντίο του μετά από μια πενταετία στον ΑΟΞ: Μετά από 5 χρόνια χαράς και λύπης ήρθε η ώρα του αντιου.Ευχαριστώ πολύ την ΑΟ Ξάνθης που με έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσω έστω και μια φορά το όνειρο μου να παίξω για την ομάδα της πόλης μου.Σε αυτή την ομάδα γνώρισα φίλους που με χρόνια έγιναν αδέρφια. Εύχομαι να επιστρέψει εκεί που ανήκει πραγματικά.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Σημαντική ενίσχυση για την ομαδα μας…
Μετά από 5 χρόνια πετυχημένης παρουσίας στα τμήματα υποδομής και στη μεγάλη ομάδα του Α.Ο.Ξάνθης, ο Σιμαρ ΧΑΣΑΝ ΟΓΛΟΥ έρχεται να ενισχύσει την αμυντική μας λειτουργία. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο μας, του ευχόμαστε να ειναι γερός και να πραγματοποιήσει τους στόχους του μαζί με την ομάδα μας».