Γ’ Εθνική: Σεφτέ στις μεταγραφές με επιστροφή Κυβελίδη για την Παναχαϊκή

Κοντά στη πρώτη της μεταγραφή φαίνεται πως είναι η ομάδα της Παναχαϊκής η οποία το βράδυ του Σάββατου έκλεισε τον επιθετικό Λεωνίδα Κυβελίδη.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η gnomip, ο Πέτρος Σταθάκης -ο άνθρωπος που όπως φαίνεται έχει αναλάβει το μάνατζμεντ των Πατρινών- είχε επαφή με τον παίκτη και συμφωνήσαν σε όλα με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να επιστρέφει στη κοκκινόμαυρη ομάδα για τρίτη φορά στην καριέρα του, μετά από το μικρό διάστημα της τελευταίας φοράς που αγωνίστηκε στον σύλλογο το 2015. Ο Κυβελίδης, ο οποίος είναι ένα απ’ τα αγαπημένα παιδιά του κόσμου της Πάτρας από όπου κατάγεται και η σύζυγός του, στην πρώτη του θητεία στην Παναχαϊκή, για 2,5 χρόνια, ο Κυβελίδης είχε πετύχει συνολικά 41 γκολ σε Β’ και Γ’ Εθνική!

Ο 35χρονος επιθετικός αγωνίστηκε ένα εξάμηνο στον Πανθρακικό τη σαιζόν 2012-2013 με 16 συμμετοχές και ένα γκολ και παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της πόλης, έχοντας αφήσει στη Θράκη γερούς δεσμούς με την πόλη της Κομοτηνής!

Βέβαια η μεταγραφή του παίκτη θα ανακοινωθεί μόλις ολοκληρωθεί η συμφωνία του Πέτρου Σταθάκη με την διοίκηση της ΠΓΕ, κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί την Κυριακή ή το αργότερο την Δευτέρα.